Γνωστή ηθοποιός καταγγέλλει: Σκηνοθέτης με υποχρέωσε να γυρίσω γυμνή σκηνή (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

O κόσμος του Χόλιγουντ είναι λαμπερός: διασημότητα, φήμη, χρήματα, δόξα, βραβεία, πλούτος, glamour... Ωστόσο, για πολλούς ανθρώπους που εργάζονται σε αυτή την τεράστια βιομηχανία του θεάματος, πίσω από τη λαμπερή βιτρίνα κρύβεται ένας εξαιρετικά σκληρός και αδυσώπητος κόσμος, γεμάτος μικρότητες και παιχνίδια ισχύος που μπορούν εύκολα να τσακίσουν ακόμα και τον πιο ανθεκτικό άνθρωπο.

Την εμπειρία της από τον "κόσμο πίσω από τη βιτρίνα" διηγήθηκε πρόσφατα η πολυβραβευμένη ηθοποιός Ντέμπρα Μέσινγκ, η οποία έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία «A Walk in the Clouds» του γνωστού σκηνοθέτη Αλφόνσο Αράου. Σύμφωνα με τη Μέσινγκ, ο Αράου από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να της «σπάσει τον τσαμπουκά» με προσβολές και πιέσεις.

Συγκεκριμένα, η Μέσινγκ είπε ότι στη διάρκεια του γυρίσματος μιας σκηνής ο Αράου διέκοψε απότομα τη διαδικασία και φώναξε: «Φέρτε μου αμέσως έναν πλαστικό χειρουργό, η μύτη της μου καταστρέφει την ταινία». Η κίνηση αυτή, είπε η Μέσινγκ, η οποία έχει κλασσικές σπουδές θεάτρου, κυριολεκτικά την σόκαρε και ήταν απλώς το πρώτο «χτύπημα».

Το δεύτερο ήλθε όταν, έχοντας ήδη τσακισμένο ηθικό, ο Αράου την υποχρέωσε να γυρίσει μια γυμνή σκηνή που δεν περιλαμβανόταν στο σενάριο: «Κοίταξε το σώμα μου και μετά πέταξε πάνω μου ένα σεντόνι, λες και ήταν χρησιμοποιημένο χαρτομάντηλο και αποχώρησε χωρίς λέξη» είπε η ηθοποιός, η οποία απέδωσε τη συμπεριφορά αυτή σε παιχνίδια ισχύος.

ΧόλιγουντΝτέμπρα ΜέσινγκΑλφόνσο Αράουγυμνή σκηνήHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα