Γερμανία: Ο … δάσκαλος του έρωτα μαθαίνει τους πρόσφυγες πώς να φλερτάρουν

ΚΟΣΜΟΣ

Το αντικείμενο του μαθήματος ήταν οι «ατάκες για φλερτ» και ο «καθηγητή», ο Horst Wenzel, πρότεινε μερικά παραδείγματα στους Ιρακινούς και Σύρους μαθητές του.

«Έχεις υπέροχη φωνή», «μου αρέσει πολύ το άρωμα σου» ήταν μερικές από τις ατάκες που τους πρότεινε, όπως αναφέρει το Associated Press στο άρθρο του για το συγκεκριμένο θέμα.

Στη συνέχεια ζήτησε από την τάξη να προσπαθήσει να φτιάξει δικές της ατάκες. Ένας 20χρονος σήκωσε το χέρι του και είπε «Ο θεός σε έφτιαξε μόνο για μένα. Σε αγαπώ. Μπορώ να κοιμηθώ στο σπίτι σου;»

Ο Horst Wenzel πήγε να γελάσει αλλά γρήγορα συγκρατήθηκε. Ήρεμα, εξήγησε στους μαθητές του πως «δεν πρέπει να πείτε πως τις αγαπάτε αν δεν περάσουν τρεις μήνες σχέσης γιατί ενδέχεται να τις τρομάξετε. Στις Γερμανίδες δεν αρέσουν οι ιδιαίτερα εκφραστικοί άνδρες».

Ο Horst Wenzel ασχολείται επαγγελματικά με το να διδάσκει τα μυστικά του φλερτ σε πλούσιους αλλά «σφιγμένους» Γερμανούς πολίτες. Φέτος όμως, με την ραγδαία άνοδο του προσφυγικού και την εισροή τους στη γερμανική κοινωνία αποφάσισε να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του.

«Το να δημιουργήσεις μια ερωτική σχέση είναι ίσως ο ευκολότερος και συντομότερος τρόπος για να ενσωματωθείς σε μια κοινωνία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Horst Wenzel.

Οι επιθέσεις από τους πρόσφυγες στην Κολωνία στις αρχές του έτους έχουν δημιουργήσει ένα εχθρικό κλίμα στην κοινωνία, το οποίο δεν είναι εύκολο να προσπεραστεί.

Υπάρχουν Γερμανίδες οι οποίες δηλώνουν δεκτικές στην ιδέα της σχέσης με κάποιον πρόσφυγα, μιλώντας θετικά για το παρουσιαστικό τους και παραπονούμενες για τους Γερμανούς πως «πίνουν πολύ μπύρα» και «βλέπουν πολύ ποδόσφαιρο». Αλλά κατά κανόνα αυτές οι γυναίκες αποτελούν τη μειονότητα.

Ο Horst Wenzel συνήθως χρεώνει 1.400 ευρώ για μία ημέρα κατ' ιδίαν μαθήματος, ή 4.000 ευρώ για ένα γκρουπ. Θεωρείται κορυφαίος στη Γερμανία σε ό,τι αφορά την τέχνη του φλερτ και συχνά δίνει συμβουλές σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Γερμανίαπρόσφυγεςμαθήματα φλερτHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα