Γαργαλιστική αποκάλυψη: Οι δύο ηθοποιοί του Game of Thrones που δεν εμφανίζονται ποτέ μαζί (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Την περασμένη Κυριακή ολοκληρώθηκε ο έβδομος κύκλος της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones και τώρα οι πάρα πολλοί θαυμαστές της θα πρέπει να περιμένουν ως το τέλος του 2018 ή τις αρχές του 2019 για να δουν το τέλος της επικής μάχης των βασιλείων της Γουέστερος με τον Βασιλιά της Νύχτας αλλά και μεταξύ τους.

Όπως είναι φυσικό, το τελευταίο επεισόδιο του κύκλου αναλύθηκε μέχρι... μορίου, ωστόσο υπάρχει μια λεπτομέρεια την οποία παρατήρησαν ελάχιστοι και η οποία κρύβει προσωπικές

ιστορίες των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν στη σειρά.

Συγκεκριμένα, παρατηρήθηκε ότι παρά το γεγονός ότι υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες στο επεισόδιο, δύο ηθοποιοί δεν μοιράστηκαν ποτέ το ίδιο πλάνο. Πρόκειται για τη Λίνα Χίντι, η οποία πρωταγωνιστεί ως Βασίλισσα Σέρσεϊ Λάνιστερ, και τον Τζερόμ Φλιν, που υποδύεται τον μισθοφόρο πολεμιστή Μπρον.

Όπως αποκάλυψε η Telegraph, το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι η Χίντι και ο Φλιν στο παρελθόν ήταν ζευγάρι και ότι η σχέση τους δεν τελείωσε και πολύ καλά. Μάλιστα, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, παρ' ότι και οι δύο πρωταγωνιστούν στην ίδια σειρά, υπάρχει από την παραγωγή εντολή να κρατιούνται ο ένας μακριά από τον άλλο.

Κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν τους δύο ηθοποιούς να έχουν θέσει ως όρο στα συμβόλαιά τους ότι δεν θα μοιραστούν καμία σκηνή της σειράς.

Game of ThronesηθοποιοίΛίνα ΧίντιΤζερόμ ΦλινζευγάριχωρισμόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα