Εξερράγη κινητήρας σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ – Οι επιβάτες εγκλωβίστηκαν στο γεμάτο καπνό όχημα (Photos)

ΕΛΛAΔΑ

Πρωτοφανές περιστατικο σημειωθηκε στο κέντρο της Αθήνας, το απόγευμα της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου, όταν εξεράγη κινητήρας λεωφορείου του ΟΑΣΑ. Οι επιβάτες πανικοβλήθηκαν ενώ καπνός άρχισε να βγαίνει από το όχημα.

Σύμφωνα με καταγγελίες της Ανεξάρτητης Παρέμβασης ΕΘΕΛ-ΟΑΣΑ ένα λεωφορείο της γραμμής 608 (Γαλάτσι-Νεκροταφείο Ζωγράφου, ενώ κατευθυνόταν προς Ζωγράφου, στην πλατεία Κάνιγγος, παρουσίασε βλάβη στον κινητήρα.

Τον θόρυβο αντιλήφθηκε

άμεσα ο οδηγός, ο οποίος επικοινώνησε με το συνεργείο στο αμαξοστάσιο του Ελληνικού. Οι υπεύθυνοι του έδωσαν οδηγίες να κατευθύνει το λεωφορείο προς το τέρμα της διαδρομής, όπου και θα γινόταν η αντικατάστασή του.

Ωστόσο, ενώ το λεωφορείο, κατευθυνόταν προς το Νεκροταφείο Ζωγράφου, στο ύψος της 9ης στάσης ακούστηκε ένας ισχυρός θόρυβος λόγω έκρηξης του κινητήρα.

Οι πόρτες σφράγισαν καθώς τα ηλεκτρικά του οχήματος έπαθαν ζημιά και εκτυλίχθηκαν σκηνές πανικού. Ο οδηγός τις άνοιξε χρησιμοποιώντας την βαλβίδα απασφάλισης θυρών. Οι επιβάτες προσπαθούσαν μέσα σε καπνούς και έντονη δυσοσμία, να βγουν έξω από το λεωφορείο.

Η εικόνα μέσα στο λεωφορείο ήταν τρομακτική. Ο κινητήρας έσπασε και άνοιξε, πετώντας στο θάλαμο των επιβατών καυτά λάδια και μεταλλικά μέρη του.

Έπειτα από αρκετή ώρα, συνεργείο της ΟΣΥ με γερανοφόρο όχημα απομάκρυνε το λεωφορείο για να το οδηγήσει στο αμαξοστάσιο, πιθανότατα για αποχαρακτηρισμό, αφού η σοβαρή βλάβη που προκλήθηκε είναι αμφίβολο εάν θα αποκατασταθεί, λόγω του υψηλού κόστους επισκευής της.

Ανεξάρτητη Παρέμβαση ΕΘΕΛ-ΟΑΣΑHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα