Έπεσε ο μεγαλύτερος «μύθος» για το σεξ

ΥΓΕΙΑ

Υπάρχουν πολλοί μύθοι γύρο από τη σεξουαλική πράξη, οι οποίοι κατά καιρούς έχουν εκπέσει από επιστήμονες, οι οποίοι απέδειξαν ότι αυτά που οι μύθοι υποστήριζαν δεν ίσχυαν.

Τώρα πια, έπεσε και ο τελευταίος μύθος: αυτός που ήθελε τη σεξουαλική πράξη να αποτελεί μια εξαιρετική... γυμναστική μέσω της οποίας τα ζευγάρια καίνε πολλές θερμίδες.

Ε, λοιπόν, αυτός ο ισχυρισμός είναι μύθος και σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό υψηλού κύρους New England Journal of Medicine, ένας... χαλαρός περίπατος μάλλον είναι πιο καλός, τουλάχιστον από άποψη άσκησης.

Οι ερευνητές σημείωσαν ότι, δεδομένου ότι η κορύφωση της σεξουαλικής πράξης διαρκεί περίπου έξι λεπτά, στο διάστημα αυτό ένας άνδρας γύρω στα 30 και βάρους περίπου 70 κιλών καταναλώνει μόλις 210 θερμίδες, περίπου όσες θα κατανάλωνε σε μια σύντομη βόλτα με τα πόδια.

Φυσικά, η παραπάνω αποκάλυψη δεν αναιρεί τις διάφορες θετικές συνέπειες που το σεξ προκαλεί στον οργανισμό. Αλλά, αν επιθυμείτε να ασκηθείτε, το σεξ δεν είναι ο καταλληλότερος τρόπος.

σεξουαλική πράξηκατανάλωση θερμίδωνάσκησηHas video: Exclude from popular: 1
Keywords
Τυχαία Θέματα