Ένταλμα σύλληψης των τουρκικών Αρχών για τον Καντέρ

ΑΘΛΗΤΙΚAΚΟΣΜΟΣ

Ένα βήμα… παραπέρα πάει η κόντρα τους Ενές Καντέρ με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς οι τουρκικές Αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης για τον σέντερ των Θάντερ!

Η κόντρα του σέντερ των Θάντερ με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει φτάσει στα άκρα το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα με τη «Sabah», οι Αρχές της χώρας εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης για εκείνον.

Όπου βρεθεί και όπου σταθεί, ο Τούρκος NBAer ασκεί έντονη κριτική στον Πρόεδρο της γειτονικής χώρας, χαρακτηρίζοντάς τον ακόμη και «σύγχρονο Χίτλερ» ή «Δικτάτορα». Μάλιστα,

πρόσφατα ακυρώθηκε το διαβατήριο του Καντέρ, ο οποίος παρέμεινε για αρκετές ώρες στο αεροδρόμιο της Ρουμανίας, για να επιστρέψει στη συνέχεια στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα, το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον Καντέρ, καθώς θεωρείται «επικίνδυνος» στην Τουρκία, επειδή είναι οπαδός του Φετουλάχ Γκιουλέν, στον οποίο η Άγκυρα έχει «χρεώσει» το πρόσφατο πραξικόπημα.

Μάλιστα, θέση γι’ αυτό πήρε ο σέντερ των Θάντερ, ο οποίος έγραψε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Δεν μπορείτε να με πιάσετε. Μην σπαταλάτε τις ανάσες σας. Θα έρθω με τη δική μου θέληση, να φτύσω στα άσχημα και μισητά πρόσωπά σας».

Πηγή: Sport-fm

Καντέρένταλμα σύλληψηςΤουρκίαμπάσκετHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα