Ένα … μαγικό βίντεο για το Ενυδρείο της Κρήτης (Video)

ΕΛΛAΔΑ

Μέσα από ένα βίντεο διάρκειας λίγο μεγαλύτερης από τέσσερα λεπτά αποκαλύπτεται ο μαγικός και θαυμαστός κόσμος του Ενυδρείου Κρήτης –Cretaquarium.

Το βίντεο, που φέρει την υπογραφή του γνωστού Κρητικού σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη, δίνει την ευκαιρία σε όλους να ζήσουν τη μοναδική μαγευτική γοητεία ταξιδεύοντας στο θαλάσσιο κόσμο της Μεσογείου και του Ενυδρείου Κρήτης, ενώ τους «προσκαλεί» και να το επισκεφθούν και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες.

Με

αφορμή τη δημιουργία αυτή, ο διευθυντής του Ενυδρείου Κρήτης Μιχάλης Παπαδάκης σημειώνει: «Η ομάδα του σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη, αλλάζοντας την κλίμακα της σχέσης του ανθρώπου με τη θάλασσα της Μεσογείου, αφηγείται τη μαγεία που βιώνει καθένας μοναδικά στο Ενυδρείο Κρήτης πλάθοντας την προσωπική του, απρόβλεπτη ιστορία.

Το Ενυδρείο Κρήτης, γνωστό ως Cretaquarium, μέρος του πάρκου έρευνας, πολιτισμού, εκπαίδευσης και αναψυχής του Θαλασσόκοσμου (ΕΛΚΕΘΕ) που στηρίζεται στην επιστήμη, την ερμηνεία, την επικοινωνία, την έμπνευση και την επίδειξη, ανοίγει ένα παράθυρο στη γνώση και στην εμπειρία του μεσογειακού θαλάσσιου κόσμου».

Το νέο βίντεο του Ενυδρείου Κρήτης υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του Cretaquarium http://www.cretaquarium.gr/ (short version)

Δείτε το βίντεο:

Ενυδρείο ΚρήτηςβίντεοHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα