Εκτός εαυτού ο Σον Πεν με τον Έλληνα σύντροφο της κόρης του! Καρέ-καρέ ο καυγάς τους (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει την οργή του ο Σον Πεν, απέναντι στον ομογενή μουσικό,Τζίμι Γιαννόπουλος, ο οποίος έχει σχέση με την κόρη του 56χρονου ηθοποιού, Ντίλαν Πεν.

Η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου, σε σημείο που η πρώην σύζυγος του Πεν, Ρόμπιν Ράιτ, ξέσπασε σε κλάματα, μπροστά σε δύο άνδρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσίευσε το radaronline, οι τρεις τους βρέθηκαν στο εστιατόριο Le Gamin, στη Νέα

Υόρκη. Ενώ απόλαυσαν ένα φαινομενικά ήσυχο δείπνο μέσα στο εστιατόριο, τα αίματα άναψαν όταν βγήκαν έξω.

Οι μορφασμοί και το κατακόκκινο πρόσωπο του Σον Πεν καταδεικνύουν την άσχημη κατάσταση στην οποία βρισκόταν, και φαινόταν σαν να κατηγορούσε τον Γιαννόπουλος για κάτι σοβαρό.

Μάλιστα, κάποια στιγμή η κάμερα τον απαθανάτισε να δείχνει κάτι από το κινητό του στον σύντροφο της 24χρονης κόρης του, και η μητέρα της, Ρόμπιν Ράιτ, να ξεσπάει σε λυγμούς.

Αμέσως μετά, ο Σον Πεν προσπαθεί να παρηγορήσει την πρώην σύζυγό του, την ώρα που και ο Γιαννόπουλος την παίρνει αγκαλιά.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ήταν εκτός ελέγχου και το πλέον πιθανό είναι να πιστεύει ότι ο Γιαννόπουλος ευθύνεται για κάτι άσχημο που αφορά την κόρη του. Γι΄αυτό και η φανερά ανήσυχη Ρόμπιν Ραιτ ήταν παρούσα σε αυτό το ραντεβού.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει κάποια άλλη λεπτομέρεια γνωστή και οι περισσότεροι σχολιάζουν ότι με τα νεύρα που είχε ο Σον Πεν, είναι πολύ τυχερός ο Γιαννόπουλος που έφυγε από εκεί χωρίς τραύματα…

Σον ΠενκαυγάςΤζίμι ΓιαννόπουλοςΡόμπιν ΡάιτHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα