Έκρηξεις στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης- Δεκάδες τραυματίες (Photos - Live Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης έξω από το γήπεδο της Μπεσίκτας, δύο ώρες μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στη γηπεδούχο ομάδα και την Μπρούσασπορ.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή περιμετρικά του σταδίου, ενώ στις εικόνες που μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ διακρίνεται και πυρκαγιά από το στάδιο.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλειμάν

Σοϊλού -ο οποίος μιλούσε στο τουρκικό κοινοβούλιο για τον προϋπολογισμό την ώρα της έκρηξης- υπήρξαν τουλάχιστον 20 τραυματίες.

Τα πρώτα στοιχεία των τουρκικών Αρχών κάνουν λόγο για παγιδευμένο όχημα με εκρηκτικά έξω από το γήπεδο.

Όπως μεταδίδει το CNNTurk, στόχος της επίθεσης ήταν λεωφορείο αστυνομικών των ΜΑΤ το οποίο μετέφερε τους αστυνομικούς πίσω στην υπηρεσία τους.

Και οι 20 τραυματίες είναι αστυνομικοί, ενώ ξένα ΜΜΕ κάνουν λόγο και για νεκρούς χωρίς ωστόσο αυτό να επιβεβαιώνεται από τα τουρκικά Μέσα.

Λίγα λεπτά μετά τις εκρήξεις, το Τουρκικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο επέβαλε απαγόρευση μετάδοσης της είδησης από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σταδιακά θα σταματήσει η αναμετάδοση εικόνων από το σημείο και η ενημέρωση αναφορικά με τα θύματα ή τις συνθήκες των επιθέσεων θα αναλάβουν επίσημα χείλη.

RTÜK, Beşiktaş Vodafone Arena yakınında meydana gelen patlamaya ilişkin Başbakanlık tarafından geçici yayın yasağı getirildiğini duyurdu.

Sabah Gazetesi (@Sabah) 10 December 2016

Live εικόνα από το CNNTurk

Η έκρηξη κοντά στο γήπεδο της Μπεσίκτας όπως ακούστηκε μέσα στο γήπεδο

Πρώτες εικόνες έξω από το γήπεδο

Το σημείο της επίθεσης

İstanbul patlamasından ilk kareler. pic.twitter.com/DhIqrWRiAP

— Yusuf Reşit Beyazal (@YRBEYAZAL) 10 December 2016

ΤουρκίαΚωνσταντινούποληέκρηξηβομβιστική επίθεσηγήπεδο ΜπεσίκταςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα