Εκδηλώσεις Οκτωβρίου στα Public Συντάγματος!

Advertorial

Τα Public, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο, σας προσκαλούν τον Οκτώβριο σε ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στο κατάστημα του Συντάγματος!

O Κώστας Κρομμύδας παρουσιάζει το βιβλίο του στο Public Συντάγματος

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, 18:00

Δύο ιστορίες αγάπης και απόλυτου έρωτα εμπνευσμένες από ένα αληθινό γεγονός που συνέβη την περίοδο της Κατοχής. Μπορούν ένας

άνδρας και μια γυναίκα που συναντιούνται σήμερα και ερωτεύονται παράφορα να συνεχίσουν τον έρωτα δυο ανθρώπων που έζησαν σχεδόν εβδομήντα χρόνια πριν;

Τα Public και οι εκδόσεις Διόπτρα σας καλούν την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 18.00 σε μία συνάντηση γνωριμίας με τον συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα με αφορμή την επανέκδοση του βιβλίου του ¨Η ζωή που έλειπε¨ στον χώρο του βιβλιοπωλείου (3ος όροφος).

Στον χώρο ανάγνωσης του βιβλιοπωλείου οι αναγνώστες θα μπορούν να πιούνε τον καφέ τους και να συνομιλήσουν με τον συγγραφέα.

Είσοδος: Ελεύθερη

O Πέτρος Τατσόπουλος παρουσιάζει το βιβλίο του στο Public Cafe Συντάγματος

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016, 21:00

Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 21.00 ο Πέτρος Τατσόπουλος θα βρίσκεται στο Public Cafe Συντάγματος για να παρουσιάσει το βιβλίο του “Γκαγκάριν- ο κόσμος από χαμηλά” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΟΞΥ.

Ο σπιθαμιαίος Γιούρι Αλεξέγεβιτς Γκαγκάριν, ο πρώτος κοσμοναύτης στην ιστορία της ανθρωπότητας, έρχεται στην Αθήνα τον Φεβρουάριο του 1962 για να διαβεβαιώσει τους Έλληνες ότι ο Νικίτα Χρουστσόφ, παρά τις αντίθετες δηλώσεις του, δεν σκοπεύει να βομβαρδίσει την Ακρόπολη. Με πόλο έλξης το Gagarin 205, το μαγαζί του Νικόλα Τριανταφυλλίδη, ο Πέτρος Τατσόπουλος υπογράφει ένα συναρπαστικό non fiction novel και αναλαμβάνει να μας αφηγηθεί την ιστορία της μεταπολεμικής Ελλάδας, όπως δεν θα την διδαχτούμε ποτέ στα σχολεία.

Μια νοσταλγική ματιά για την εποχή που ο πολιτισμός δεν είχε μπει σε κουτάκια και μπορούσες ακόμη και σ’ ένα τσοντάδικο να δεις το Θεώρημα του Παζολίνι με ομιλητές τους: Ζωή Λάσκαρη, Ιάσων Τριανταφυλλίδη και Μαρίνα Δανέζη

Είσοδος: Ελεύθερη

Η Μάρω Λεονάρδου παρουσιάζει το βιβλίο της στο Public Συντάγματος

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016, 19:30

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19.30 η Μάρω Λεονάρδου θα βρίσκεται στο Public Συντάγματος για να παρουσιάσει το βιβλίο της “Καφές με ζάχαρη” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος.

Κι αν μια σύγχρονη μάγισσα έλυνε τα προβλήματα όλου του κόσμου; Κι αν με λίγη ζάχαρη στον καφέ η ζωή μας γινόταν πιο γλυκιά; Τι θα συνέβαινε άραγε αν η απάντηση σε όλες τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες των ανθρώπων ήταν «Ναι, γίνεται»; Το όνομά της είναι Πλουμίνα-Ζαΐρα Ζωγραφιά.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: δηµοσιογράφος Εριφύλλη Μαρωνίτη, o συγγραφέας Δηµήτρης Σωτάκης, o αστρολόγος Θανάσης Ματσώτας

Είσοδος: Ελεύθερη

Βιωματική παρουσίαση στο Public Συντάγματος

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016, 19:00

Έχεις καταφέρει ήδη πολλά, μα κάτι σε κρατά ακόμα μακριά από το όνειρο σου. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, μα διστάζεις. Θέλεις να αλλάξεις την ζωή σου και όλο το αναβάλεις. Θέλεις να απογειώσεις την καριέρα σου. Θέλεις να κερδίσεις το εισόδημα που σου αξίζει και να ζήσεις τον έρωτα και την αγάπη που σου αξίζει. Ποιος σε εμποδίζει; Μόνο ΕΣΥ.

Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν στη ζωή σου. Αρκεί να το πιστέψεις. Η προσωπική σου ευτυχία, η επαγγελματική σου επιτυχία και ευημερία είναι στο χέρι σου. Σταμάτα να κατηγορείς την κρίση, την οικονομία και τους άλλους και ανέλαβε 100% την ευθύνη της ζωής σου.

Η δύναμη βρίσκεται μέσα σου. Κάνε την αρχή τώρα. Έλα στο βιωματικό σεμινάριο «Η επιτυχία βήμα βήμα». Μάθε πως μπορείς να μεταμορφώσεις την ζωή σου. Πως μπορείς να πετύχεις μεθοδικά τους στόχους σου. Να λύσεις το εσωτερικό σου χειρόφρενο και να μετατρέψεις τους φόβους σου σε δράση.

Η δημοσιογράφος και ΝLP Μαster Practitioner Βίκυ Χαντζή, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα και τα Public παρουσιάζει ένα 3ωρο βιωματικό σεμινάριο βασισμένο στο best seller των εκδόσεων Διόπτρα «Η επιτυχία βήμα βήμα: Βασικές αρχές προσωπικής ανάπτυξης» του Tζακ Κάνφιλντ. Του Νο #1 συγγραφέα Βest Sellers των Νew York Times.

Το βιβλίο:

Προετοιµάστε τον εαυτό σας για την επιτυχία µε τον #1 συγγραφέα Best Sellers των New York Times, Jack Canfield. Από την πρώτη του έκδοση πριν από µία δεκαετία, ο πρακτικός αυτός οδηγός έχει αναδειχθεί σε κλασικό βιβλίο που έχει εμπνεύσει και βοηθήσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να κατακτήσουν την επιτυχία.

Σε αυτή τη μοναδική επετειακή έκδοση της Επιτυχίας Βήμα Βήμα, που πούλησε περισσότερα από 500.000 αντίτυπα, ο Jack Canfield, συνδηµιουργός της εξαιρετικής best seller σειράς Βάλσαμο για την Ψυχή, στρέφεται στις αρχές που έχει μελετήσει, διδάξει και εφαρμόσει στη ζωή του για πάνω από σαράντα χρόνια, σε έναν πρακτικό οδηγό που θα εκπνεύσει και θα βοηθήσει οποιονδήποτε φιλοδοξεί να φτάσει από εκεί που βρίσκεται, εκεί που επιθυμεί.

Η Επιτυχία Βήμα Βήμα θα σας διδάξει πώς να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας, πώς να αντιμετωπίζετε τις καθημερινές προκλήσεις, πώς να δώσετε πάθος και σκοπό στη ζωή σας και πώς να πραγματοποιήσετε όλες σας τις φιλοδοξίες. Το βιβλίο αυτό, που δεν αποτελεί απλώς µια συλλογή από έξυπνες ιδέες, επεξηγεί τις 67 ανεξίτηλες αρχές και πρακτικές που χρησιμοποιούν οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι του κόσμου. Εφαρμόστε καθημερινά όλες αυτές τις αρχές και µμεταμορφώστε τη ζωή σας πέρα από τα πιο ευφάνταστα όνειρά σας!

«Τα αποτελέσματα που θα πετύχετε θα είναι εκπληκτικά!»

Anthony Robbins, συγγραφέας του βιβλίου Ξυπνήστε το Γίγαντα Μέσα σας

Βίκυ Χαντζή:

Η Βίκυ Χαντζή είναι υπεύθυνη Πολιτιστικού & Τουριστικού ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ALPHA. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στα περιοδικά 18 χρόνια. Έχει σπουδάσει ΜΜΕ & Επικοινωνία καθώς επίσης και Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό NLP.

Ασχολείται ενεργά με το Life Coaching και την συμβουλευτική ψυχολογία. Είναι πιστοποιημένη NLP Master Practitioner και μέλος του Hellenic Board of NLP & European Board of NLP. Φέτος ολοκληρώνει τις σπουδές της στο Ρωσικό Σύστημα ΠΕΠΑ (Σύστημα περαιτέρω ενεργοπληροφοριακής ανάπτυξης). Παράλληλα πραγματοποιεί σεμινάρια, workshops και βιωματικές παρουσιάσεις βιβλίων αυτογνωσίας, με στόχο να βοηθά τους ανθρώπους να βρίσκουν την δύναμη μέσα τους.

Δώρο το βιβλίο- «Η επιτυχία Βήμα Βήμα: Βασικές αρχές προσωπικής ανάπτυξης » του Jack Canfield.

Κόστος Συμμετοχής: 30 €

PublicβιβλίαεκδηλώσειςσεμινάριοΣύνταγμαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
public, public, new york times, gagarin 205, new york, βιβλιοπωλείο, cafe, οξυ, αθηνα, Ακρόπολη, gagarin, fiction, ελλαδα, σχολεια, δραση, york, times, jack, alpha, μμε, life, master, hellenic, european, video, popular, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Γιουρι Γκαγκαριν, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, βικυ σταματη, η ζωη, αποτελεσματα, επιθυμιες, βημα, γυναικα, ζαχαρη, καριερα, μμε, οικονομια, ονειρα, ονειρο, οξυ, περιοδικα, ραδιοφωνο, τηλεοραση, ψυχολογια, ωρα, alpha, times, αγαπη, αξιζει, αυτοπεποιθηση, αφορμη, βαλσαμο, βικυ, βιβλιο, βρισκεται, γεγονος, δευτερα, δυναμη, δηλωσεις, ευτυχια, εκδοσεις κεδρος, ελξης, ενεργα, επικοινωνια, εποχη, επιτυχια, ερχεται, ευημερια, ευθυνη, ζωη, ζωης, ζωη λασκαρη, ζωγραφια, ιδεες, ιασων, ιστοριες αγαπης, εκδοσεις, κεδρος, λασκαρη, μακρια, ματια, μπορεις, ξυπνηστε, παντα, οδηγος, ονομα, παζολινι, παθος, παρουσιαση, πεμπτη, προβληματα, ψυχη, σεμιναρια, χερι, cafe, εβδομηντα, εξυπνες ιδεες, fiction, jack, gagarin, gagarin 205, hellenic, κωστας, life, master, new york times, new york, popular, θανασης, york, european
Τυχαία Θέματα