Εισαγόμενα από Κίνα, Βιετνάμ και Μπανγκλαντές τα καπέλα με σύνθημα «Κάντε την Αμερική Σπουδαία Ξανά»

ΚΟΣΜΟΣ

Μία από τις πιο έντονες ζητωκραυγές που ακούστηκαν από τους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ καθώς παρακολουθούσαν την ορκωμοσία του 45ου προέδρου των ΗΠΑ ήταν απέναντι στην έκκληση του: «Αγοράστε αμερικανικά προϊόντα και προσλάβετε Αμερικανούς».

Πολλοί όμως από τους υποστηρικτές του Αμερικανού προέδρου φορούσαν τα κόκκινα καπέλα του μπέιζμπολ με το σύνθημα «Κάντε την Αμερική Σπουδαία Ξανά»...τα οποία ήταν κατασκευασμένα στην Κίνα, το Βιετνάμ και το Μπανγκλαντές.

Μερικοί σοκαρίστηκαν όταν το ανακάλυψαν.

Ο

44χρονος Ρομπ Ουόκερ που ταξίδεψε οδικώς από την Τζόρτζια στην Ουάσιγκτον με την 36χρονη γυναίκα του Άμπι, σταμάτησε για να αγοράσει ένα από τα κόκκινα καπέλα με το γνωστό σύνθημα.

«Θεέ μου, ελπίζω να μην κατασκευάστηκε στην Κίνα», είπε η Άμπι γυρνώντας το καπέλο. Και καθώς κοίταξε την ετικέτα, φώναξε: «Κίνα. Μην το πείτε σε κανέναν!»

Τα καπέλα με τα συνθήματα του Τραμπ που είναι διαθέσιμα προς πώληση στον ιστότοπο της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού προέδρου, είναι κατασκευασμένα στις ΗΠΑ και η τιμή τους κυμαίνεται από 25 έως και 30 δολάρια, σύμφωνα με την ετικέτα.

Αλλά εκείνα τα καπέλα με το: «Κάντε την Αμερική Σπουδαία Ξανά» που πωλούσαν χθες στους δρόμους της Ουάσιγκτον πλανόδιοι πωλητές κόστιζαν μόλις 20 δολάρια.

Ο 25χρονος Τζόσουα Ρόχας και η 28χρονη Αλίσα Γιανγκ ταξίδεψαν από το Τέξας για να παρευρεθούν στην ορκωμοσία. Η Γιανγκ φορούσε ένα ροζ καπέλο με το σύνθημα. «Το αγάπησα με το που το είδα. Το αγόρασα από έναν από τους πλανόδιους πωλητές εκεί απέναντι έναντι 20 δολαρίων», είπε.

«Δεν ξέρω σε ποια χώρα κατασκευάστηκε. Αφήστε με να δω», δήλωσε καθώς έβγαζε το καπέλο της για να δει την ετικέτα. «Ωχ όχι. Εισαγόμενο από το Βιετνάμ!», φώναξε.

«Αγόρασα αυτό το καπέλο την ημέρα που κέρδισε τις εκλογές», τόνισε ο 22χρονος Όστιν Αράκο από το Αρκάνσας που βρέθηκε για πρώτη φορά σε τελετή ορκωμοσίας Αμερικανού προέδρου. «Από τον επίσημο ιστότοπο της εκστρατείας του Τραμπ ασφαλώς. Ήθελα να είμαι βέβαιος ότι χρηματοδοτώ την εκστρατεία του», πρόσθεσε.

Άλλοι, όπως η 13χρονη Βικτόρια Σκοτ και ο 12χρονος αδερφός της, Άντριου δεν φάνηκαν να ενοχλούνται. Η Βικτόρια αγόρασε ένα καπέλο για 25 δολάρια το οποίο ήταν εισαγόμενο από την Κίνα. Ο Άντριου έλεγξε το δικό του καπέλο. «Από το Μπανγκλακές;» είπε, με τον πατέρα του να τον διορθώνει: «Μπανγκλαντές».

Ο Ρόμπερτ Μόρισον από το Κουίνς της Νέας Υόρκης μαζί με το το καπέλο του «Κάντε την Αμερική Σπουδαία Ξανά», κουβαλούσε και ένα καπέλο των New York Yankees... Και τα δύο φτιαγμένα στην Κίνα.

ΤραμπορκωμοσίαΚάντε τηνΑμερική Σπουδαία ΞανάHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα