Δωδεκάχρονη έτρεξε σε... λάθος μαραθώνιο

ΚΟΣΜΟΣ

Ένα δωδεκάχρονο κορίτσι στη Νέα Υόρκη έτρεξε κατά λάθος σε ημιμαραθώνιο και όχι στον αγώνα τον 5 χιλιομέτρων που επρόκειτο να τρέξει. Η Λι Ροντρίγκεθ είχε εγγραφεί για να τρέξει στα 5 χιλιόμετρα στο τελευταίο μέρος μαραθωνίων που οργανώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πόλη.

Η έφηβη, όμως, καθώς έφτασε στη γέφυρα που επρόκειτο να γίνει η εκκίνηση του αγώνα της είδε μαζεμένο πλήθος έτοιμο να ξεκινήσει τον αγώνα, με αποτέλεσμα να νομίσει πως ο αγώνας της ξεκινούσε πιο πριν από την προγραμματισμένη ώρα

και πως είχε καθυστερήσει. Ωστόσο, στα μισά της διαδρομή η Λι διαπίστωσε πως δεν έτρεχε στον αγώνα για τον οποίο ήταν προετοιμασμένη, αλλά στον ημιμαραθώνιο!

Η μητέρα της ανήσυχη που δεν είδε την κόρη της στον τερματισμό τον πέντε χιλιομέτρων, ειδοποίησε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί εντόπισαν την κόρη της στον ημιμαραθώνιο.

«Αν και συνειδητοποίησε πως ήταν στον λάθος αγώνα, ήθελε να τερματίσει όπως και να έχει» ανέφερε η μητέρα της. «Δύο ώρες μετά που ειδοποίησα την αστυνομία για την «εξαφάνισή» της, είδα έναν αστυνομικό να τη φέρνει σε εμένα. Και είχε κερδίσει και μετάλλιο» συνέχισε στην δήλωσή της στα μέσα ενημέρωσης. Για την ιστορία η Λι χρειάστηκε 2:43:31 για να τερματίσει στον ημιμαραθώνιο.

Νέα ΥόρκηέφηβηδωδεκάχρονηΜαραθώνιοςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα