Δείτε πώς είναι σήμερα ο γιος του Ρος από τα Φιλαράκια (Photo)

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Κόουλ Σπράους έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από τον ρόλο του στη σειρά «Φιλαράκια», όπου υποδυόταν τον γιο του Ρος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του όμως αποκάλυψε πώς του ήταν πολύ δύσκολο να δουλεύει με την Τζένιφερ Άνιστον -τότε ήταν 8 ετών- γιατί ήταν ερωτευμένος μαζί της.

«Δυσκολεύτηκα πολύ, πάρα πολύ, στη συνεργασία μου με την Τζένιφερ Άνιστον επειδή ήμουν τόσο ερωτευμένος μαζί της. Ήμουν τρελός και παλαβός. Μου κοβόταν η μιλιά, μουρμούριζα και ξεχνούσα τα λόγια μου και στεκόμουν

σαν χάνος... Ήταν τόσο δύσκολο», εξομολογήθηκε ο 24χρονος σήμερα Κόουλ, μιλώντας στη New York Post.

Όπως λέει τότε δεν είχε ιδέα πόσο δημοφιλής ήταν η σειρά που συμμετείχε. «Το ένιωθες όταν έμπαινες στο πλατό, κι ας ήσουν παιδί. Ήταν τεράστια πρόκληση γιατί τότε ήμουν απλώς ένα παιδάκι που δούλευε με αυτούς τους σπουδαίους για εκείνη την εποχή ηθοποιούς. Ήταν λίγο τρομακτικό. Αλλά υπήρξε μια καταπληκτική εμπειρία. Όλοι τους ήταν απίστευτα καλοί μαζί μου», λέει ο Κόουλ.

Όσο για το αν εξακολουθούν να τον αναγνωρίζουν στο δρόμο, αναφέρει πως ακόμη υπάρχει κόσμος που τον φωνάζει Μπεν. «Με φωνάζουν Μπεν στο δρόμο και εγώ γυρίζω. Είναι πολύ αστεία διαδικασία», εξηγεί.

Για την ιστορία, ο Κόουλ και ο αδερφός του Ντίλαν είναι πανομοιότυποι δίδυμοι και στην Αμερική είναι δύο από τους δημοφιλέστερους ηθοποιούς της Ντίσνεϊ. Ξεκίνησαν την καριέρα τους από 8 μηνών, διαφημίζοντας πάνες, και στην πορεία εμφανίστηκαν σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Πάντα όμως υποδύονταν εναλλάξ τον ίδιο χαρακτήρα γιατί βάσει νομοθεσίας απαγορεύεται στους ανήλικους ηθοποιούς να δουλεύουν 8ωρο. Γι' αυτό το λόγο τα δίδυμα είναι συνήθως περιζήτητα επειδή μπορούν να αντικαθιστούν το ένα το άλλο.

Η εμφάνιση του Κόουλ στα «Φιλαράκια» ήταν η πρώτη φορά που έπαιξε έναν ρόλο εντελώς μόνος του, χωρίς τον αδερφό του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει σπουδάσει Αρχαιολογία και ασχολείται επίσης με το μόντελινγκ.

Πηγή: lifo.gr

ΜπενΦιλαράκιαΆνιστονΚόουλ ΣπράουςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα