Χαμός στη Μήλο: Τζένη Θεωνά και Ορέστης Τζιόβας γυρίζουν ταινία στο νησί (Photos)

ΕΛΛAΔΑ

Στους ρυθμούς των γυρισμάτων της ελληνικής ταινίας «Saison Morte» με πρωταγωνιστές της Τζένη Θεωνά και τον Ορέστη Τζιόβα «κινείται» εδώ και 11 μέρες το νησί της Μήλου.

Στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί γίνονται τα γυρίσματα της ταινίας και όλοι οι κάτοικοι ενθουσιασμένοι ασχολούνται μόνο αυτό το γεγονός. Το "Saison Morte" είναι μια παραγωγή της Showtime Productions με συμπαραγωγούς το Travel

me to Milos, την ΕΡΤ και Nova.

Πρόκειται για μία ταινία η οποία γράφτηκε από τον Παναγιώτη Ιωσιφέλη αποκλειστικά για τη Μήλο, μετά από την επίσκεψη του παραγωγού, Παντελή Καλατζή, στο νησί, στα πλαίσια της συνεργασίας του τελευταίου με τον Γιώργο Αλκαίο.

Η ιστορία εξελίσσεται το χειμώνα στην Μήλο, και αυτός είναι ένας από τους λόγους που το όνομα της ταινίας είναι "Saison Morte" (που στα ελληνικά σημαίνει «Νεκρή Σεζόν»). Είναι όμως αυτός άραγε ο μόνος λόγος; Πρόκειται για μία ταινία μυστηρίου και δράσης, με ένα πολύ ιδιαίτερο σενάριο, που στα χέρια του ταλαντούχου σκηνοθέτη Θανάση Τότσικα και του διευθυντή φωτογραφίας Θοδωρή Μιχόπουλου υπόσχεται ένα πολύ όμορφο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που, εκτός των άλλων, θα αποτελέσει και μία εξαιρετική ευκαιρία προβολής για το νησί. Πρωταγωνιστές στην ταινία είναι η Τζένη Θεωνά και ο Ορέστης Τζιόβας, και πλαισιώνονται από τους Αλέξανδρο Λογοθέτη και Δημήτρη Λάλο.

Μάλιστα όλοι έχουν ήδη αποφασίσει που θα κάνουν διακοπές το καλοκαίρι….

Πηγή: Miloslife.gr

Saison MorteΜήλοςγυρίσματα ταινίαςΤζένη ΘεωνάΟρέστης ΤζιόβαςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα