Χαμός στα αποδυτήρια της Γιουβέντους

ΑΘΛΗΤΙΚA

Δημοσίευμα στην Ιταλία φέρνει στο προσκήνιο όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στον τελικό του Champions League.

Η La Stampa ήρθε αρκετές ημέρες μετά τον τελικό να δώσει τη δική της εκδοχή για όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια της Γιουβέντους στο ημίχρονο του τελικού με την Ρεάλ στο Κάρντιφ. Παρότι οι μπιανκονέρι έχουν διαψεύσει τα πάντα σχετικά με καυγάδες και έντονους διαλόγους, η συγκεκριμένη εφημερίδα ανήκει κατά 77% στη FIAT

και, φυσικά, κατ’ επέκταση στην οικογένεια Ανιέλι...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν, όλα ξεκίνησαν στο 12’ της αναμέτρησης, όταν ο Ντιμπάλα αντίκρισε κίτρινη κάρτα. Έπειτα από αυτό ο Αργεντινός δεν ήταν ποτέ ξανά ο εαυτός του και κατέβασε ταχύτητα, κάτι που εκνεύρισε τον Μπονούτσι. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ο τελευταίος προσπάθησε να «ξυπνήσει» τον συμπαίκτη του, λέγοντάς του ότι έχει σηκώσει το πόδι από το γκάζι και ουσιαστικά έχει σταματήσει να παίζει. «Ξύπνα», φέρεται να του είπε - μεταξύ άλλων - και σύμφωνα με μερικές μαρτυρίες που επικαλείται η εφημερίδα, του έριξε και ένα χαστούκι. Φιλικό κατά τη μία φήμη, δυνατό κατά την άλλη, ξανά σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Οι υψηλοί τόνοι συνεχίστηκαν και στον διάλογο που είχαν οι Μπονούτσι και Μπαρτσάλι. Ο πρώτος φέρεται να ζήτησε από τον Αλέγκρι να αντικαταστήσει τον Μπαρτσάλι με τον Κουαδράδο, ώστε οι μπιανκονέρι να γίνουν πιο επιθετικοί και παράλληλα να υπάρξει βελτίωση στην αντιμετώπιση του Μαρσέλο. Τότε, ο Μπαρτσάλι με ήπιο τόνο θύμισε στον Μπονούτσι ότι ήταν εκείνος που έβαλε την κόντρα στο σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο πρώτο γκολ της Ρεάλ.

Πηγή: gazzetta

ΓιουβέντουςΡεάλκαυγάδεςαποδυτήριαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα