Αρχηγικές δηλώσεις Σπανούλη μετά τον θρίαμβο

ΑΘΛΗΤΙΚA

Ο Βασίλης Σπανούλης χαρακτήρισε οικογένεια τον μπασκετικό Ολυμπιακό, υπογράμμισε πως δεν είναι ώρα για όνειρα και αναφέρθηκε στον τελικό της Κυριακής.

Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας μιλώντας από τα αποδυτήρια του «Σινάν Ερντέμ» ανέφερε: «Δεν τα παρατάμε ποτέ, υπάρχει αυτοπεποίθηση και ασφάλεια στην ομάδα. Το ματς τελειώνει στο 40'. Θέλαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40'. Ο τελικός μου λέει πολλά, αλλά και τίποτα.

Δείχνει τη διάρκεια της ομάδας. Έχουμε παίξει τέσσερις τελικούς σε έξι χρόνια, δεν είναι εύκολο. Αφού νικήσαμε, όλα καλά» και τόνισε για το πώς τα καταφέρουν οι «ερυθρόλευκοι»:

«Υπάρχει αυτοπεποίθηση, ρόλοι, χημεία. Ξέρουμε πώς να χτυπήσουμε στις δύσκολες στιγμές. Ο ρόλος μου είναι να είμαι πάντα έτοιμος. Ήξερα ότι η ΤΣΣΚΑ με περίμενε, ήταν οργανωμένη πάνω μου. Είχα δυνάμεις στο τέλος και καθαρό μυαλό. Έπρεπε να κάνω αυτό για το οποίο με έχουν εδώ. Σκέφτομαι συνέχεια την επόμενη φάση».

Για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον τίτλο του φαβορί που είχε, αλλά και το τι σημαίνει για τον ίδιο η λέξη «ήττα», δήλωσε: «Η ΤΣΣΚΑ σπάνια έχει κάτω από 10 ασίστ. Δεν ξέρω πόσες είχε, αλλά είχε λίγες. Είναι το πιο σημαντικό για να την περιορίσεις. Κάναμε καταπληκτική δουλειά. Ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του στην επιτυχία αυτής της ομάδας. Νιώθω ένας παίκτης της ομάδας, που κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα του να κερδίσει. Δεν υπάρχουν όνειρα. Υπάρχει συγκέντρωση. Να δούμε ποιον έχουμε αντίπαλο και να ετοιμάσουμε το μυαλό μας για το παιχνίδι της Κυριακής. Οι κακές στιγμές είναι μέσα στη ζωή, έχω περάσει κακές στιγμές. Αυτά όμως σε κάνουν πιο δυνατό και καλύτερο. Δεν διαβάζουμε ούτε ακούμε τι λέγεται. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε εμείς».

Για το γεγονός ότι συνεχίζει να... οργιάζει στα 35 του, είπε: «Με την ηλικία όλη την ώρα... Δεν νικάω τον χρόνο, κανείς δεν μπορεί να το κάνει. Αγαπώ αυτό που κάνω. Προσπαθώ να είμαι σε όσο καλύτερη κατάσταση γίνεται, να είμαι πολλές ώρες στο γήπεδο για να προετοιμάζω το μυαλό και το σώμα μου. Το αγαπώ πολύ. Είμαι ευλογημένος που παίζω μπάσκετ».

Τέλος, ο «Kill Bill» επισήμανε: «Όλοι μαζί, όλοι μαζί πετυχαίνουμε. Είμαστε μια ομάδα και μια οικογένεια».

Πηγή: Sdna

ΣπανούληςΟλυμπιακόςΤΣΣΚΑΚωνσταντινούποληHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα