Αποστάσεις Ζαχαριάδη από το ερωτηματολόγιο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποστάσεις από το ερωτηματολόγιο της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ πήρε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8.

«Κάθε νεολαία επιλέγει τα ζητήματα αιχμής τα οποία θεωρεί ως πιο σημαντικά. Προφανώς η δική μας η νεολαία το ζήτημα το πώς θα μπορέσουν τα φωτεινά μυαλά τα οποία έφυγαν τα προηγούμενα χρόνια στο εξωτερικό να επιστρέψουν στην Ελλάδα

είναι κεντρικό θέμα συζήτησης. Μαζί με αυτό το θέμα συζήτησης, υπάρχουν και όλα τα υπόλοιπα, τίποτα δεν τίθεται με απόλυτο τρόπο και όλα αυτά νομίζω ότι προβληματίζουν και απασχολούν τους νέους ανθρώπους» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ζαχαριάδης και πρόσθεσε:

«Επειδή τις προηγούμενες ημέρες ασκήθηκε μία πολύ έντονη κριτική στη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ από αυτούς που για δεκαετίες έκαναν πολιτική κλείνοντας πρώτο τραπέζι πίστα σε μπουζούκια, σε κέντρα διασκέδασης κερνώντας μπουκάλια και πετώντας γαρύφαλλα στην πίστα. Θα ήθελα να κάνει όλο το πολιτικό σύστημα και όλες οι πολιτικές νεολαίες μία στροφή σε ζητήματα πολιτικά και εκεί μπορούμε να συζητήσουμε τι λέει ο καθένας. Η δική μας νεολαία ασχολείται με τα ζητήματα τα οποία επιλέγει».

«Σε δύο εβδομάδες η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει το πρώτο της συνέδριο. Με αυτήν την έννοια φτιάχτηκε ένα ερωτηματολόγιο το οποίο κάνει κοινωνιολογική έρευνα. Δεν διατυπώνει θέσεις, ούτε κάνει προτάσεις, ούτε προτροπές. Αυτά τα στοιχεία θα συλλεχτούν και θα πουν ότι με βάση την έρευνα που κάναμε προκύπτουν αυτά… Το εάν κάποιο ερώτημα σε ένα ερωτηματολόγιο μίας έρευνας κοινωνικού χαρακτήρα είναι λάθος τοποθετημένο, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι αυτή η έρευνα είναι κοινωνιολογικού χαρακτήρα και δεν είναι τοποθέτηση».

Πηγη: real fmenikos.gr

Ζαχαριάδηςνεολαία ΣΥΡΙΖΑερωτηματολόγιοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα