Από τα υπουργικά έδρανα της Βουλής στον… Αντώνη Ρέμο και την Πάολα

ΕΛΛAΔΑ

Πριν από λίγα χρόνια ήταν υφυπουργός. Η μεγάλη του αγάπη όμως δεν ήταν φαίνεται η πολιτική, αλλά το πεντάγραμμο. Τώρα γράφει τραγούδια για τον Ρέμο.

Ο πρώην υφυπουργός Υγείας επί ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Αηδόνης έχει μια μεγάλη αγάπη. Να γράφει στοίχους και τραγούδια. Και γράφει καλά. Τόσο καλά που πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες

του έχουν ζητήσει να τραγουδήσουν τη δουλειά του.

Όπως είπε ο ίδιος σε συνέντευξη του στο Secret, μέχρι τα τέλη Απριλίου θα έχει κυκλοφορήσει και το νέο του project που είναι μελοποιημένα ποιήματα του Βάσου Λυσσαρίδη.

Και ο κ. Αηδόνης συνέχισε: «Η Αννα Νταλάρα όταν ήμασταν συνεργάτες στη Βουλή, με παρότρυνε συνεχώς να εξωτερικεύω αυτό που έχω μέσα μου».

Ο πρώην βουλευτής δήλωσε επίσης ότι έχει γράψει ένα τραγούδι για τον Αντώνη Ρέμο: «Είναι ένας τεράστιος καλλιτέχνης, μια μεγάλη φωνή». Η έμπνευση του είναι η γυναίκα του και η εκπληκτική σχέση που έχει μαζί της, λέει ο κ. Αηδόνης.

Ο πρώην υφυπουργός θαυμάζει επίσης και τη φωνή της Πάολα, για την οποία είπε: «Αυτό το μέταλλο που βγάζει η φωνή της δεν υπάρχει. Το συναντάς σπάνια σε τραγουδιστές»

ΡέμοςΠάολαΧρήστος Αηδόνης΄υφυπουργός ΥγείαςμουσικήHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα