Απλησίαστη η τιμή του νέου i-phone

ΚΟΣΜΟΣ

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, το επερχόμενο iPhone (8) που θα κυκλοφορήσει αυτό το Σεπτέμβριο σαν το 10ο επετειακό μοντέλο είναι πιθανό να κοστίζει πάνω από 1.000 δολάρια.

Σύμφωνα με την πηγή της ιστοσελίδας Fast Company η τιμή αυτή θα οφείλεται στην υιοθέτηση μιας νέας οθόνης OLED (χωρίς γωνίες), κάτι που είναι εντελώς νέο για τα τηλέφωνα της Apple.

Η τσιμπημένη τιμή σύμφωνα με τις φήμες θα οφείλεται στην περισσότερη μνήμη καθώς και στη μεγαλύτερη μπαταρία που θα διαθέτει το μοντέλο των 5.8-ιντσών.Περισσότερα από 1000 δολάρια το κόστος του επερχόμενου iPhone 8

Σε αυτή την περίπτωση, η τιμή θα είναι υψηλότερη από αυτή του iPhοne 7 Plus των 258GB, το οποίο κοστίζει 969 δολάρια, ξεκλείδωτο και χωρίς φόρους.

Αναφέρεται επίσης ότι είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσουν τρία διαφορετικά μοντέλα αυτό το φθινόπωρο: Ένα iPhone 8 5,8-ιντσών που αναφέραμε πριν, και δύο άλλα που θα είναι εξοπλισμένα με οθόνες LCD 4.7 ιντσών και 5,5 ιντσών, και που μάλλον θα είναι φθηνότερα από το πρώτο.

Θα αξίζει να πληρώσετε περισσότερα από 1000 δολάρια για το top μοντέλο του iPhοne 8; Είναι γνωστό ότι οι OLED οθόνες είναι πολύ πιο ακριβές από τις LCD, αλλά προσφέρουν καλύτερη αντίθεση, φωτεινότητα και μειωμένη κατανάλωση ρεύματος.

Αν δεν σας ενδιαφέρει το iOS αλλά θέλετε ακόμα μια οθόνη OLED και μια high end συσκευή, ίσως θα μπορούσατε να περιμένετε για το επόμενο Samsung Galaxy S8, το οποίο λέγεται ότι θα διαθέτει ακριβώς την ίδια οθόνη.

Πηγή: secnews

iPhoneκόστοςμπαταρίατιμήHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα