Ανθρωποκυνηγητό για τον Σαλάχ - Δύο νέες συλλήψεις στο Άαχεν

ΚΟΣΜΟΣ

Δύο επιπλέον άτομα συνέλαβε πριν από λίγη ώρα η αστυνομία κοντά στην πόλη του 'Ααχεν, με την υποψία ότι σχετίζονται με τις τρομοκρατικές επιθέσεις της περασμένης Παρασκευής στο Παρίσι. Συνολικά έχουν γίνει σήμερα στην περιοχή πέντε συλλήψεις.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Bild, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας με κουκούλες και αυτόματα όπλα απέκλεισαν προσωρινά δρόμο σε περιοχή του Άλσντορφ, στα σύνορα Γερμανίας, Ολλανδίας,

Βελγίου, όπου υπήρχαν πληροφορίες ότι βρίσκεται το διαμέρισμα των τριών ατόμων που συνελήφθησαν το πρωί, αναχωρώντας από το τοπικό Γραφείο Εύρεσης Εργασίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι δύο γυναίκες και ο άνδρας που συνελήφθησαν το πρωί είναι ξένοι υπήκοοι και τα ονόματά τους είναι Άλι Κ. (29 ετών), Λάβα Μ. (28) και Ντιντέμ Α. (32).

Σύμφωνα με το Spiegel-Online, μία γυναίκα προσήλθε χθες στην Αστυνομία και δήλωσε ότι αναγνώρισε έναν από τους δράστες των επιθέσεων στο Παρίσι σε μια ομάδα ανθρώπων σε σούπερ μάρκετ. Ένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση φέρεται να περιέγραψε τις δύο γυναίκες που συνελήφθησαν ως «παράπλευρη σύλληψη». To Spiegel πάντως διευκρινίζει ότι ο Σαλάχ Αμπντελσλάμ δεν βρίσκεται μεταξύ των τριών πρώτων συλληφθέντων.

ΆαχενσυλλήψειςεπιθέσειςΠαρίσιΣαλάχ ΑμπντελσλάμHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα