Άνω κάτω τα καλλιστεία Κύπρου από την ερώτηση για τους ομοφυλόφιλους σε ανήλικη διαγωνιζόμενη (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Απαράδεκτη και ανήθικη χαρακτήρισαν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, την ερώτηση που τέθηκε στην 16χρονη Παυλίνα Θεοδωσίου υποψήφια στα καλλιστεία στην Κύπρο.

«Ο ξάδερφος της βασίλισσας Ελισάβετ γίνεται ο πρώτος γαλαζοαίματος που παραδέχεται ότι είναι ομοφυλόφιλος. Έχει τρία παιδιά και η σύζυγός του γνώριζε τις προτιμήσεις του από την αρχή- και τον στήριξε. Εσύ τι θα έκανες σε ανάλογη περίπτωση;» ρώτησε η παρουσιάστρια την διαγωνιζόμενη, με την παρουσιάστρια των καλλιστείων να χαρακτηρίζει «ωραία» την ερώτηση ενώ η άτυχη κοπέλα δεν ήξερε τι να απαντήσει και χρειάστηκε να τις δώσουν διευκρινίσεις.

Μέλη από την κριτική επιτροπή έκαναν λόγο για marketing, βιομηχανία και οικονομικό όφελος, με την υποψήφια να απαντά ότι συγχύστηκε και δεν κατάλαβε την ερώτηση. Η κοπέλα επαναλάμβανε ότι θα έμενε με το σύζυγό της προκαλώντας ακόμα περισσότερη αναστάτωση με έναν άλλο κριτή να απορεί πώς μπορεί να αγαπάει έναν άνθρωπος που υποκρίνεται.

«Αν μάθαινα ότι θα το έκανε για marketing θα το συζητούσα μαζί του» έλεγε η 16χρονη. «Θα το αποδεχόμουν» έλεγε ξανά και ξανά η κοπέλα 16χρονη με την κριτική επιτροπή να γίνεται έξαλλη.

Η ερώτηση αυτή προκάλεσε τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην Κύπρο οι οποίο αντέδρασαν άμεσα:

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αντέδρασαν άμεσα:

«Τι σχέση έχει αυτή η ερώτηση με τα καλλιστεία?? τι ανήθικη ερώτηση είναι αυτή (αν θα το δέχονταν;)... Κλείστο.» έγραψαν ορισμένοι.

« Παυλίνα...οδηγούμε μία απόσταση 100 χιλιομέτρων με μέση ωριαία ταχύτητα 50χλμ./ώρα. Σε πόση ώρα θα έχουμε φθάσει στον προορισμό μας; Υποσημείωση: Παυλίνα, θα ήθελα επίσης να λάβεις υπόψη τις ακόλουθες παραμέτρους: η απόσταση έχει 532 λακούβες. Η κάθε λακούβα έχει διάμετρο 2 μέτρα και ο βαθμός ανάσχεσής τους της ταχύτητάς μας είναι 10m./sec. Επίσης για 20 λεπτά ρίχνει χαλάζι και το σημείο τριβής του επάνω στο αυτοκίνητό μας δημιουργεί μία ανάσχεση 1m./min. Τέλος έχουμε να περάσουμε 5 διόδια. Περιμένω την απάντησή σου. Σε ευχαριστώ. Μικτή Επιτροπή Καλλιστείων και Μ.Ι.Τ.» ανέφερε κάποιος άλλος.

Πηγή: ethnos.gr

Καλλιστεία ΚύπρουΚύπροςερώτησηκαλλιστείαομοφυλόφιλοιHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα