Ανησυχία για την κόρη της Σίντι Κρόφορντ: Πάσχει από διατροφική διαταραχή;

ΚΟΣΜΟΣ

Η Κάγια Γκέρμπερ, αν και μόλις 16 ετών, κατάφερε φέτος να γίνει αυτό που αποκαλούν στη βιομηχανία της μόδας «model of the moment». Κυριάρχησε στις πασαρέλες που διέσχισε στις εβδομάδες μόδας στο Παρίσι και τη Νέα Υόρκη και οι σχεδιαστές την αποθεώνουν ως το νέο τοπ μόντελ.

Και πάλι όμως υπήρχαν ψίθυροι για την υπερβολικά αδύνατη σιλουέτα της. Τώρα, αυτοί οι ψίθυροι έχουν μετατραπεί σε δικαιολογημένη ανησυχία.

Η Κάγια απαθανατίστηκε από παπαράτσι σε μία καθημερινή της βόλτα στο Μαλιμπού,

φορώντας τζιν σορτσάκι και ένα στενό μπλουζάκι και η εικόνα της ήταν αυτή ενός αποστεωμένου κοριτσιού, που αν ήταν ένα άλλο, οποιοδήποτε κορίτσι, όλοι θα υπέθεταν ότι υποφέρει από διατροφική διαταραχή.

Τα άκρα της είναι υπερβολικά αδύνατα. Φαίνεται ότι και το διαβόητο «νούμερο μηδέν» στο οποίο πρέπει να χωρούν τα μοντέλα, της πέφτει φαρδύ. Ενώ το πρόσωπό της είναι φρέσκο και δροσερό, το σώμα της είναι πιο αδύνατο και από το μέσο όρο των μοντέλων, που έτσι κι αλλιώς είναι υπερβολικά λεπτές.

Αναγνώστες του ρεπορτάζ σχολιάζουν στη Daily Mail ότι η κόρη της Σίντι Κρόφορντ φαίνεται να χρειάζεται βοήθεια, να απευθυνθεί σε κάποιο ειδικό πριν της συμβεί κάτι κακό στην υγεία της. Στην πλειοψηφία τους, κάνουν έκκληση στη Σίντι Κρόφορντ να βοηθήσει την κόρη της, γιατί αυτή η εικόνα δεν είναι κανονική για ένα κορίτσι 16 ετών, που ίσως να πιέζεται από τις απαιτήσεις του χώρου της μόδας.

Κάγια ΓκέρμπερανησυχίαΥγείαυπερβολικά λεπτήΣίντι ΚρόφορντHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα