Άνεργος καταδικάστηκε σε 22 μήνες φυλάκιση, με αφορμή… ένα εισιτήριο -Τι λέει ο ίδιος (Video)

ΕΛΛAΔΑ

Ένοχος κρίθηκε ένας άνεργος από τη Θεσσαλονίκη για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφήμησης, ενώ το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 22 μηνών με τριετή αναστολή.

Ο άνεργος άνδρας στις 11 Μαΐου 2011 επιβιβάστηκε χωρίς εισιτήριο σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ και σύμφωνα με όσα υποστηρίζει μιλώντας

στη τηλεόραση του ΑΝΤ1 διαπομπεύτηκε, εξυβρίστηκε και κρατήθηκε παράνομα για περισσότερες από τρεις στάσεις από δύο ελεγκτές στο λεωφορείο της γραμμής 11 ενώ είχε δηλώσει ότι είναι άνεργος και έχοντας δείξει και την κάρτα ανεργίας.

Υπέρ του άνεργου Βαγγέλη Κιτσώνη κατέθεσε ένας συνεπιβάτης όταν όμως όλοι κατευθύνθηκαν στο Τμήμα ο κ. Κιτσώνης κατέθεσε μήνυση για παράνομη παρακράτηση και εξύβριση προς τους ελεγκτές του ΟΑΣΘ. Μήνυση όμως για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση στον ίδιο και στον συνεπιβάτη που ήταν συνδικαλιστής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού Θεσ/νίκης κατέθεσαν και οι ελεγκτές.

Η μήνυση του ανέργου μπήκε στο αρχείο και δεν εκδικάστηκε ποτέ, αντίθετα ωστόσο οι μηνύσεις των ελεγκτών πήραν κανονικά τον δρόμο της δικαιοσύνης…

εισιτήριοελεγκτέςμήνυσηδυσφήμησηΟΑΣΘεξύβρισηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα