Ανατριχιαστική περιγραφή: Πως ξέφυγα από έναν κατά συρροή δολοφόνο

ΚΟΣΜΟΣ

Η Jennifer Asbenson είναι το μόνο θύμα που κατάφερε να ξεφύγει από τον διαβόβητο κατά συρροή δολοφόνο Andrew Urdiales.

Η 19χρονη τότε κοπέλα έπεσε θύμα απαγωγής από τον Urdiales το 1992 και πρόσφατα επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος, όπου και εξιστόρησε την περιπέτεια της με σοκαριστικές λεπτομέρειες.

Ο Urdiales την πλησίασε καθώς περπατούσε για τη δουλειά της και τη ρώτησε αν ήθελε να την πάει. Εκείνη αρχικά του αρνήθηκε αλλά, όταν το είδε να απομακρύνεται αμέσως καθησυχάστηκε. Του έκανε νόημα να σταματήσει

και αποδέχθηκε την πρόταση του.

Όπως εξιστορεί, υπήρξαν κάποια ανησυχητικά σημάδια στη διαδρομή, όπως όταν τη ρώτησε αν της αρέσει το πορνό. Αλλά, τονίζει, «τίποτα υπερβολικά ανησυχητικό». Όταν έφθασαν της ζήτησε το τηλέφωνο της αλλά εκείνη του έδωσε ένα ψεύτικο.

Πίστεψε πως είχε ξεμπερδέψει αλλά την επόμενη ημέρα τον βρήκε χαμογελαστό να την περιμένει. Το λάθος της ήταν που αποδέχθηκε την πρόταση του να τη γυρίσει σπίτι. Μόλις μπήκε στο αμάξι άρχισε να της φωνάζει επειδή του έδωσε ψεύτικο νούμερο, ενώ στη συνέχεια χτύπησε το κεφάλι της στο καπό του αυτοκινήτου. Όταν ζαλίστηκε εκείνη, την απείλησε με ένα περίστροφο και της έδεσε τα χέρια με μονωτική ταινία. Στη συνέχεια ξάπλωσε το κάθισμα της και τη μετέφερε στην έρημο.

Εκεί, περιγράφει σήμερα η 44χρονη πλέον γυναίκα, την έγδυσε και προσπάθησε να τη βιάσει αλλά δεν τα κατάφερε. Αυτό τον εκνεύρισε και άρχισε να τη χτυπάει και να της λέει να του πει πως τον αγαπάει. Φιμωμένη εκείνη, προσπάθησε ανεπιτυχώς να το ψελλίσει. Αυτό τον εξαγρίωσε και άρχισε να την πνίγει, όπου ήταν και το πρώτο σημείο που η άτυχη κοπέλα ένιωσε έτοιμη να παραδοθεί στη μοίρα της. Όμως τελικά βρήκε τη δύναμη να αντιδράσει. Εκμεταλλεύτηκε μια στιγμή απροσεξίας του και άρχισε να τρέχει στην έρημο. Όμως ο Urdiales την έπιασε γρήγορα και την έκλεισε στο πορτ - μπαγκάζ του αμαξιού, δείχνοντας της τα μαχαίρια του με τα οποία θα την σκότωνε.

Η Asbenson εξιστορεί πως όσο ήταν κλεισμένη ένιωθε το τέλος να πλησιάζει. Χαρακτηριστικά λέει πως «άρχισα να προσεύχομαι, δε μπορούσα να πιστέψω πως θα πεθάνω έτσι». Τότε τα δεσμά στα χέρια της άρχισαν να σπάνε, η μονωτική ταινία να ξεκολλάει. Μέσα στο σκοτάδι κατάφερε να δυσκολία να παραβιάσει την κλειδαριά και περίμενε καρτερικά για να κόψει ταχύτητα το αμάξι. Όταν τελικά έγινε αυτό, πήδηξε έξω, βγήκε στο δρόμο και άρχισε να τρέχει μανιασμένα.

«Έλεγα στον εαυτό να μην κοιτάξει πίσω αλλά δε μπόρεσα να κρατηθώ. Τον είδα να με κυνηγάει με ένα μπαλτά και ήμουν σίγουρη πως θα πέθαινα. Οι δυνάμεις μου με εγκατέλειπαν όταν είδα ένα φορτηγό μπροστά μου. Θα μπορούσαν να με έχουν πατήσει όμως με είδαν εγκαίρως. Ήταν δυο πεζοναύτες. Με έντυσαν και με πήγαν σε ένα τοπικό βενζινάδικο, όπου ειδοποίησα την αστυνομία».

Οι Αρχές όμως έκαναν πέντε χρόνια να την πιστέψουν ενώ στο μεταξύ ο Urdiales σκότωσε άλλες τρεις γυναίκες, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων του στα οκτώ. Όταν τελικά συνελήφθη στο Ιλινόις, καταδικάστηκε σε θάνατο αλλά γλίτωσε δυο φορές από την ποινή. Την πρώτη φορά αναβλήθηκε η εκτέλεση ενώ, πριν τη δεύτερη, το Ιλινόις κατήργησε τη θανατική ποινή. Πρόσφατα εκδόθηκε στην Καλιφόρνια, όπου θα ξαναδικαστεί. Η Asbenson θα καταθέσει ως μάρτυρας και ο εισαγγελέας θα προσπαθήσει να επιβληθεί εκ νέου η θανατική ποινή.

ΗΠΑκατά συρροή δολοφόνοςανατριχιαστική περιγραφήαπαγωγήβιασμόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα