«Αmerican made»: Συνεργασία έκπληξη για Πάρη Κασιδόκωστα και Τομ Κρουζ

ΚΟΣΜΟΣ

Την ώρα που η ταινία Good Time, με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον, σε παραγωγή Πάρη Κασιδόκωστα –Λάτση διαγωνίζεται στο Φεστιβάλ των Καννών για το βραβείο καλύτερης ταινίας, ο επιχειρηματίας έχει ήδη στα σκαριά την επόμενη κινηματογραφική του κίνηση.

Η εταιρία του, Hercules Film Fund, ετοιμάζει αυτόν τον καιρό μία ταινία με πρωταγωνιστή

τον Τομ Κρουζ, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Πρόκειται για την βιογραφική περιπέτεια «American Made», την οποία σκηνοθετεί ο σκηνοθέτης του Bourne Identity, Νταγκ Λίμαν.

Στο «American made», που βασίζεται σε αληθινή ιστορία, ο Τομ Κρουζ υποδύεται τον Μπάρι Σιλ, έναν πιλότο της TWA, ο οποίος τη δεκαετία του 80 ενεπλάκη σε εμπόριο ναρκωτικών και αργότερα στρατολογήθηκε από τη CIA. Ο πιλότος στο τέλος ανακαλύπτει ότι είναι ο υπεύθυνος μίας από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην ιστορία της CIA, αυτής που γέννησε το καρτέλ Medellin και πρωταγωνίστησε στο σκάνδαλο Ιράν-Contra, του μεγαλύτερου μετά τη δολοφονία του προέδρου Κένεντι. Είναι ο άνθρωπος που φέρεται να έφτασε στον εκβιασμό του Ρίγκαν και της οικογένειας Μπους.

Τα γυρίσματα έχουν γίνει σε Αμερική και Κολομβία και η επίσημη πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 29 Σεπτεμβρίου.

Πάρης Κασιδόκωστας ΛάτσηςΤομ ΚρουζAmerican MadeHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα