Άγριο ξύλο 20 θαμώνων σε πιτσαρία για ένα χαμένο iphone (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Στην πιτσαρία John's Incredible Pizza, στο Newark όλα κυλούσαν ομαλά. Οι πελάτες απολάμβαναν τις πίτσες τους μέχρι τη στιγμή που μια νεαρή κοπέλα από μια παρέα φώναξε πως χάθηκε το νέο της iphone.

Οι φίλοι της άρχιζαν να υποπτεύονται πως κάποιος θαμώνας της πιτσαρίας κατάφερε να κλέψει το κινητό της κοπέλας πάνω από το τραπέζι και άρχισαν να κοιτάζουν τσαντισμένοι τον κόσμο.

Ειδικότερα κοίταζαν μια παρέα απέναντι, που λίγα λεπτά πριν είχε περάσει δίπλα από

το τραπέζι τους προκειμένου να βρουν που θα καθίσουν. Θεωρούσαν πως εκείνη τη στιγμή κάποιος από την παρέα άρπαξε το κινητό.

Τα έντονα βλέμματα δεν άργησαν να γίνουν αντιληπτά από τους απέναντι και… βλέμμα με το βλέμμα η κατάσταση ξέφυγε. Σε χρόνο ρεκόρ, μετά τα πρώτες βρισιές άρχισε το ξύλο. Άγριο ξυλο ανάμεσα σε 20 άτομα μέσα στον κλειστό χώρο της πιτσαρίας.

Μπουνιές, κλωτσιές, τραπέζια να σπάνε καρέκλες να πέφτουν στο πάτωμα, κόμμάτα πίτσα να εκσφενδονίζονται. Δεν άργησε να φτάσει η αστυνομία για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Κάποια στιγμή και ενώ έπεφταν κορμιά στην πιτσαρία, η κοπέλα που είχε χάσει το κινητό της, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή find my iphone. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το εντόπισε. Το κινητό της είχε πέσει κατά λάθος στο πάτωμα, δίπλα στα πόδια της και εκείνη νόμιζε ότι της το είχαν κλέψει.

πίτσαξύλο πιτσαρίαχαμένο κινητόHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα