Αγωνία για τον Κωστή Στεφανόπουλο – Δεν ανταποκρίνεται στη θεραπευτική αγωγή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιδεινούμενη βαίνει η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν». Ο 90χρονος πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πάσχει από αμφοτερόπλευρη πνευμονία, και παρουσιάζει ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων.

Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό Αντώνιο Δημητρακόπουλο, τομεάρχη Παθολογικού Τομέα του «Ερρίκος Ντυνάν», και διευθυντή του Γ΄ Παθολογικού Τμήματος, παρά την εντατική θεραπευτική αγωγή, η κλινική εικόνα του πρώην Προέδρου, «βαίνει επιδεινούμενη με ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων».

Το

ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει: «Ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωστής Στεφανόπουλος νοσηλεύεται στο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center από την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016. Εισήχθη με εμπύρετο και σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια. Κλινικά και απεικονιστικά διαπιστώθηκε ότι πάσχει από αμφοτερόπλευρη πνευμονία εξ εισροφήσεως. Παρά την εντατική θεραπευτική αγωγή, η κλινική του εικόνα βαίνει επιδεινούμενη με ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως ιδιαιτέρως κρίσιμη».

Στεφανόπουλοςυγεία ΣτεφανόπουλουΠρόεδρος ΔημοκρατίαςΕρρίκος ΝτυνάνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα