Αγνώριστη η Μισέλ Φάιφερ στη νέα της εμφάνιση (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Έχει αφήσει εποχή με το γατίσιο βλέμμα της στο Batman, με το μεταξωτό φόρεμα που φορούσε στον Σημαδεμένο, με το αισθησιακό της λίκνισμα πάνω στο πιάνο στο The Fabulous Baker Boys.

Και βέβαια με το μεγάλο της ταλέντο. Όμως κάποια στιγμή η Μισέλ Φάιφερ αποσύρθηκε από τον κινηματογράφο και το κόκκινο χαλί και οι περισσότεροι είχαν αρκετά χρόνια να τη δουν.

Μέχρι που έκαναν την εμφάνισή τους οι φωτογραφίες από το νέο σίριαλ που συμπρωταγωνιστεί με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Wizard

of Lies, το οποιο γυρίζεται για λογαριασμό του HBO.

Και η αλήθεια είναι πως η 59χρονη ηθοποιός είναι αγνώριστη, αφού μοιάζει μεγαλύτερη από την ηλικία της, κουρασμένη και με πολλές ρυτίδες.

Φαίνεται όμως πως ίσως η μεταμόρφωσή της για τις ανάγκες του ρόλου να είναι υπεύθυνη για την απογοητευτική εικόνα της, αφού και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο εμφανίζεται μεγαλύτερος απ΄ότι είναι στην πραγματικότητα.

Όταν ρώτησαν την Πφάιφερ γιατί είχε εξαφανιστεί τόσα χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας και τη δουλειά της, απάντησε: «Ποτέ δεν έχασα την αγάπη μου για την υποκριτική. Ειλικρινά, είμαι πιο ισορροπημένο άτομο, όταν δουλεύω. Αλλά ήμουν πολύ προσεκτική σχετικά με τις δουλειές που θα συμμετείχα, τον καιρό που θα έλειπα, πώς θα βόλευα το πρόγραμμα των παιδιών μου. Και έγινα τόσο επιλεκτική που δεν με προσλάμβαναν τελικά. Και τότε... δεν ξέρω ο καιρός πέρασε και... εξαφανίστηκα, ναι».

Μισέλ Πφάιφερνέο σίριαλ59 χρονώνΝτε ΝίροHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Αναζητήσεις
μισελ φαιφερ ηλικια, μισελ φαιφερ
Τυχαία Θέματα