Αυτό το μήνα στο Βρυσάκι

Advertorial

Σεπτέμβριος. Μια ακόμα αρχή, που ελπίζουμε ότι θα είναι πραγματικά νέα. Το Βρυσάκι σας προσκαλεί την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου να μπείτε "με το δεξί" στη νέα σεζόν και να γνωρίσετε τα νέα μαθήματα και τους διδάσκοντες της Αλληλλεγγύης. ''Να δημιουργείς και δημιουργώντας να δημιουργείσαι και να μην είσαι τίποτε άλλο από την δημιουργία σου", λέει ο Αριστοτέλης,

και μεις συντασσόμεθα!

Αυτόν το μήνα στο Βρυσάκι:

Θέατρο: Φιλοκτήτης
Πρεμιέρα: Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016
Ημέρες Παραστάσεων: Δευτέρα & Τρίτη

Ώρα: 21.30
Από 5 έως 27 Σεπτεμβρίου 2016
Διάρκεια παράστασης: 45 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
Εισιτήρια: 8 € κανονικό, 5 € φοιτητικό & ανέργων

Ο Ρίτσος με την πρόφαση του μύθου του Φιλοκτήτη του Σοφοκλή ξεδιπλώνει καίρια ζητήματα και θέματα που μας αφορούν, μας αγγίζουν και μας προβληματίζουν.
Ο μονόλογος αυτός είναι ένα ποίημα ταυτότητας και ένα παιχνίδι με μάσκες στο οποίο ο ποιητής προσπαθεί να συμφιλιώσει δύο πλευρές του εαυτού. Ο Ρίτσος μετεωρίζεται μεταξύ ιστορικής πληγής και ψυχικού τραύματος, ιδεολογικού καθήκοντος και ιδιωτικής ενδοσκόπησης, πράξης και προσωπείου, πολέμου και φιλίας. «Γιατί ήρθαμε, γιατί πολεμήσαμε, γιατί και πού επιστρέφουμε;». Σε σκηνοθεσία Σίσσυς Παπαθανασίου. Ερμηνεύει ο Ένκε Φεζολλάρι

Μουσική: Evripidis and his Tragedies
Ημερομηνία: Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016
Ώρα: 21.30
Εισιτήρια: 5 €

O Evripidis and His Tragedies επιστρέφει στο Βρυσάκι για να παρουσιάσει κομμάτια από όλη του την καριέρα, στην πιο απογυμνωμένη από στολίδια αλλά και πιο ουσιαστική βερσιόν τους. Με επίκεντρο τον τελευταιο του δίσκο ''Futile Games In Space And Time'', θα παρουσιάσει και πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια από τον επερχόμενο ελληνικό. Ένας συνδυασμός πιάνου και φωνής που είναι αρκετός για να βυθίσει τον ακροατή σε αυτό τον βαθιά προσωπικό αλλά ταυτόχρονα τόσο αναπάντεχα οικείο σε όλους μας κόσμο του δημιουργού του

Μαθήματα προγράμματος Αλληλεγγύη
Περίοδος εγγραφών: Δευτέρα 12 έως Παρασκεύη 23 Σεπτεμβρίου 2016, καθημερινές 12.00-17.00
Κόστος: 15€ /τρίμηνο για παρακολούθηση έως και τριών μαθημάτων
Έναρξη Μαθημάτων: Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε μαθήματα σε διάφορες θεματικές ενότητες, να λάβετε δωρεάν επαγγελματική κατάρτιση, να αποκτήσετε δεξιότητες και γίνετε μέλος μιας κοινότητας που βασίζεται στην προσφορά δεν έχετε παρά να εγγραφείτε στα μαθήματα της «Αλληλεγγύης». Γνήσιο τέκνο της ανάγκης, η «Αλληλεγγύη» είναι ένα πρόγραμμα κοινωνικής δράσης που οργανώνει το Athens Fringe Network και το Βρυσάκι

Μουσική Παράσταση: Η Οδύσεια του μέσου ανθρώπου
Ημερομηνία: Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016
Ώρα: 21.30
Διάρκεια: 90'
Είσοδος: 10€

Μια μουσική παράσταση, δεμένη με αφήγηση και στολισμένη με θεατρικές δράσεις από την Κολλεκτίβα Deprofundis. Σε μια χώρα όπου κάποιοι μπαινοβγαίνουν άστατα και κάποιοι τους παρατηρούν ακίνητοι και προβληματισμένοι. Δυο διαφορετικά κομμάτια που παράλληλα αποτελούν μέρη ενός ενιαίου συνόλου, συναντιούνται μέσα στη νύχτα, σκέφτονται, συζητούν και τραγουδάνε..

Πολιτιστικός περίπατος: Αθλητισμός και Γυμνάσια στην Αρχαία Αθήνα
Ημερομηνία: Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016
Ώρα: 11.00
Συμμετοχή στη δράση: 10€

Η Attica Terra Walks συνεχίζει για τους φίλους της τη δημιουργική "συνέργεια" με το Βρυσάκι συνδιοργανώνοντας μία σειρά πολιτιστικών δράσεων και το φθινόπωρο. Μέσα από μια δια-πολιτισμική και κυρίως διεπιστημονική ματιά, ο σκοπός είναι ν'αναδειχθεί η πόλη της Αθήνας σε πηγή έμπνευσης για "δημιουργία" και να γίνει η αφορμή για "επικοινωνιακό μοίρασμα" καθώς και το κίνητρο να "ξανα-ανακαλύψουμε" κάτι που έχουμε λησμονήσει!

Έκθεση Ζωγραφικής: #1
Εγκαίνια: Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016
Διάρκεια έκθεσης: Από 30 Σεμπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου, καθημερινά στις 12.00-20.00

"Κάθε φορά που λερώνω τα χέρια μου με χρώμα, κάθε πιτσιλιά που στεγνώνει πάνω τους με κάνει να αισθάνομαι πως κάτι καθαρό και ειλικρινές γεννιέται."
Ο Γιώργος Κανονίδης επηρεασμένος από τον αφηρημένο εξπρεσιονισμό παντρεύει τις χρωματικές του επιλογές με τις συναισθηματικές καταστάσεις με αποτέλεσμα να αποκαλύπτεται η δράση στα μάτια του θεατή. Παρατηρεί και πειραματίζεται συνεχώς όπου σε κάθε προσπάθεια του βουτάει στο χάος.

Εγγραφές για Σεμινάριο Μακιγιάζ
Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 για όλο τον Σεπτέμβριο, καθημερινές 12.00-17.00
Έναρξη μαθημάτων: Οκτώβριο, κάθε Σάββατο για τέσσερις συναντήσεις
Ώρα: 12.00 - 14.00
Κόστος: 20€ + ΦΠΑ τον μήνα

Με κίνητρο την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς των γυναικών, η Αγγελική Ανεζίρη αναδεικνύει το προσωπικό στυλ της κάθε γυναίκας. Από μικρή ηλικία έδειξε την κλίση της στις καλές τέχνες και ιδιαίτερα στη ζωγραφική η οποία διαμόρφωσε την προσωπικότητά της προσδιoρίζοντας την τελική επαγγελματική της επιλογή. Το σεμινάριο μακιγιάζ περιλαμβάνει: Φωτοσκιάσεις, Μορφολογία Προσώπου - Διορθώσεις - Ιδιομορφίες, Εξουδετέρωση Δυσχρωμιών, Τοποθέτηση Make Up, Τοποθέτηση Πούδρας καθώς και άλλες τεχνικές μακιγιάζ.

Για πληροφορίες ή κρατήσεις απευθυνθείτε στο [email protected] ή στο 210 32 10 179.

ΒρυσάκιεκδηλώσειςΣεπτέμβριος 2016πρόγραμμαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα