Αυτή είναι η πρώτη χώρα που απαγορεύει το Pokemon Go

ΚΟΣΜΟΣ

Το Pokemon Go έχει βασικά κατακτήσει τον κόσμο αυτήν την στιγμή, με μια τεράστια μάζα χρηστών σε όλες τις χώρες να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλον στην προσπάθεια τους να τα πιάσουν όλα.

Αλλά, υπάρχουν κάποια κακά νέα για τους επίδοξους «προπονητές» πόκεμον του Ιράν, καθώς το κράτος έχει απαγορεύσει το παιχνίδι για «λόγους ασφαλείας».

Σύμφωνα με το BBC, η απόφαση πάρθηκε από το Ανώτατο Συμβούλιο Εικονικών Χώρων, το επίσημο σώμα που επιβλέπει

την διαδυκτιακή δραστηριότητα.

Το Pokemon Go ήδη έχει αντιμετωπίσει κάποιες ειδικές απαγορεύσεις ανά τον κόσμο αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που έχει απαγορευτεί το παιχνίδι σε μια ολόκληρη χώρα.

Από ότι φαίνεται, οι αρχές του Ιράν σκεφτόντουσαν να απαγορεύσουν το παιχνίδι τον προηγούμενο μήνα αλλά οι αξιωματούχοι περίμεναν να δουν αν η χώρα θα μπορούσε να συνεργαστεί με την εταιρεία-δημιουργό του παιχνιδιού, Niantic, για να δημιουργηθούν ειδικοί περιορισμοί.

Το Ιραν πολύ πιθανόν να μην αποτελέσει την τελευταία χώρα που θα απαγορεύσει το παιχνίδι, καθώς, σύμφωνα με το PC Mag, αξιωματούχοι στην Σιγκαπούρη έχουν αρχίσει να σκέφτονται πως το Pokemon Go μπορεί να επηρεάσει την καθημερινή ζωή μέσα στην χώρα.

η πρώτηΧώραΠΟΥαπαγορεύειPokemon GoΙράνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα