Αυτή είναι η αρχηγός της συμμορίας που αιματοκύλισε το Ριο – Σύζυγος βαρόνου ναρκωτικών (Photo/Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Στα χέρια των αστυνομικών έπεσε η διαβόητη «Μαύρη Χήρα» Τζανούμπια ντε Σόουζα Χανζέλ, από τη Βραζιλία.

Η 33χρονη, σύζυγος βαρόνου ναρκωτικών θεωρήθηκε υπεύθυνη για το ξέσπασμα βίας σε μία από τις μεγαλύτερες φαβέλες της χώρας, όπου ξέσπασε πόλεμος συμμοριών.

Σε αυτόν τον πόλεμο αναμετρήθηκαν ο πρώην βαρόνος της διακίνησης ναρκωτικών στη Ροσίνια, ο Αντόνιου Φρανσίσκου Μπονφίμ, ή «Νεμ» σύζυγος της 33χρονης, ο οποίος φυλακίστηκε το 2011, και το άλλοτε δεξί του χέρι, ο Χοζέριου Αβελίνου ντα Σίλβα, γνωστός και ως «Χοζέριου 157», ο οποίος καταζητείται από τις αρχές.

Κατά

τη διάρκεια της απουσίας του συζύγου, η ίδια πήρε στα χέρια της την διοίκηση της συμμορίας και ηγήθηκε της επίθεσης στη φαβέλα που είχε εγκατασταθεί η αντίπαλη συμμορία.

Η Τζανούμπια, που είχε καταδικαστεί ερήμην σε 28 χρόνια κάθειρξη τον Μάρτιο του 2016 για διακίνηση ναρκωτικών, διέφευγε τη σύλληψη.

Η γυναίκα του βαρόνου περιέπαιζε τις αρχές, δημοσιεύοντας για παράδειγμα φωτογραφίες της με μπικίνι σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Η ίδια έχει παρελθόν σχέσεων με γνωστούς εμπόρους ναρκωτικών, που σχεδόν όλοι σκοτώθηκαν σε βίαια επεισόδια ή από αστυνομικούς

ΒραζιλίαφαβέλεςαρχηγόςβίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα