GINX eSPORTS: To κορυφαίο κανάλι αθλητικού gaming στην COSMOTE TV

Advertorial

To κορυφαίο νεανικό κανάλι για αγώνες gaming διεθνώς, GINX eSPORTS, κάνει πρεμιέρα στην COSMOTE TV, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου. Το νέο κανάλι μας βάζει στον συναρπαστικό κόσμο του gaming, παρουσιάζοντας τα νέα παιχνίδια, τους διασημότερους επαγγελματίες gamers, αλλά και τα κορυφαία τουρνουά παγκοσμίως.

Το GINX eSPORTS προβάλλεται σε 41 χώρες και 37 εκατομμύρια νοικοκυριά παγκοσμίως. Μέσα από τις εκπομπές του, οι συνδρομητές της COSMOTE

TV θα μπορούν να ενημερώνονται για τις σημαντικότερες εξελίξεις γύρω από τα σπορ και τους αγώνες gaming.

Ανάμεσα στις εκπομπές που θα παρακολουθήσουμε το προσεχές διάστημα στο GINX eSPORTS είναι:

The First Hour: οι παρουσιαστές Adam Savage και Anthony Richardson δοκιμάζουν για μία ολόκληρη ώρα, ολοκαίνουρια ή κλασικά games.

The GINX Vault: μία αναδρομή στα πρώτα games που γνώρισε το κοινό μέχρι και σήμερα και τα δημοφιλέστερα της τελευταίας γενιάς.

Daily Download: η Heather "Naysayerz" Dower παρουσιάζει αποκλειστικές συνεντεύξεις κορυφαίων αθλητών, τα σημαντικότερα νέα, αλλά και μοναδικές ιστορίες που αφορούν στο gaming.

Top 10: η εκπομπή φτιάχνει τις δικές της λίστες, παρουσιάζοντας την κορυφαία δεκάδα τρομακτικών παιχνιδιών, τους 10 καλύτερους παίκτες κλπ.

Games Room: μία συναρπαστική αναμέτρηση ανάμεσα σε ομάδες gamers, οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν μεγάλες προκλήσεις και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους, μπροστά από την οθόνη τους.

Το κανάλι θα είναι διαθέσιμο χωρίς υποτιτλισμό σε πακέτα της COSMOTE TV αλλά και μέσα από τις υπηρεσίες COSMOTE TV GO και COSMOTE REPLAY TV.

cosmote tvcosmoteonline gamesgamesvideo gamesOTE TVHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα