Anti Snore: Αυτό είναι το gadget που σταματά το ροχαλητό (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Το ροχαλητό είναι κάτι που προφανώς όλοι κατά την διάρκεια του ύπνου μας έχουμε κάνει, ακόμη και όσοι θεωρούν ότι αποτελούν εξαίρεση. Το θέμα είναι πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα, και οι αλήθεια είναι πως κάποιοι το έχουν σε μεγάλο βαθμό με αποτέλεσμα να αφήνουν τους γύρω τους άυπνους.

Ένα νέο project στο KickStarter με την ονομασία Anti Snore Wearable, υπόσχεται να κάνει ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του, να σταματήσει το ροχαλητό σε όποιον το φοράει.

Οι συσκευές

που σταματούν το ροχαλητό δεν είναι κάτι νέο, όμως το Anti Snore Wearable είναι για όσους θέλουν κάτι πιο high-tech και μοντέρνο. Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να το φορέσει στο χέρι πριν πέσει για ύπνο. Διαθέτει το αντίστοιχο Android/iOS app. Όταν η εφαρμογή αντιληφθεί ότι ροχαλίζεις, στέλνει σήμα στο wearable, το οποίο με τη σειρά του το μετατρέπει σε ελαφριά δόνηση. Οι δονήσεις έχουν στόχο να κάνουν τον χρήστη να αλλάξει πλευρό και να σταματήσει να ροχαλίζει.

Αν είστε μεταξύ αυτών που τους απασχολεί το ζήτημα του ροχαλητού, το project είναι διαθέσιμο στο KickStarter όπου ζητά 100.000 ευρώ, έχει καταφέρει να μαζέψει 11.259 ευρώ και απομένουν ακόμη 29 μέρες μέχρι να λήξει.

Πηγή: techblog.gr

ροχαλητόAnti Snore WearableσυσκευήHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα