55χρονη Βρετανίδα γέννησε τρίδυμα (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Έχει τέσσερα παιδιά και τέσσερα εγγόνια. Ο λόγος για την Σάρον Κάτς η οποία αν και είχε βιώσει την μητρότητα ήθελε να κάνει και άλλα παιδιά. Η Σάρον έγινε η γηραιότερη μητέρα τριδύμων στη Βρετανία, καθώς έφερε στον κόσμο με εξωσωματική γονιμοποίηση ακόμα τρία παιδιά στην ηλικία των 55 ετών.Η Σάρον και ο κατά 15 χρόνια νεότερος σύντροφός της Σιούαρτ ήθελαν διακαώς να αποκτήσουν ένα παιδί και γι’ αυτό κατέφυγαν στην εξωσωματική. Μάλιστα δανείστηκαν το ποσό των 19.000 ευρώ για να καλύψουν το ιατρικό έξοδο, με το ζευγάρι να πραγματοποιεί την εξωσωματική στην Κύπρο

καθότι το βρετανικό σύστημα υγείας καλύπτει τη διαδικασία της εξωσωματικής μέχρι τα 42.


Η Σάρον μίλησε στην εφημερίδα «Sun» για την εμπειρία που βίωσε: «Θέλαμε πάρα πολύ να αποκτήσουμε παιδιά. Ήξερα πως υπήρχε η πιθανότητα πολύδυμης κύησης επειδή είχε γίνει τοποθέτηση τεσσάρων εμβρύων, για να είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες. Στον υπέρηχο που κάναμε ακούσαμε τρεις καρδιές, ο Σιούαρτ ήταν σοκαρισμένος κι εγώ έκλαιγα από τη χαρά μου. Η πρώτη μου σκέψη ήταν, θεέ μου, πώς θα τα καταφέρω;».

«Υπήρχαν όμως και κάποιες επιπλοκές. Ο γιατρός μου είπε να απομακρύνει το ένα έμβρυο λόγω των κινδύνων της εγκυμοσύνης λόγω της ηλικίας μου. Αρνήθηκα γιατί αν έπαιρναν το ένα υπήρχε πιθανότητα να χάσω και τα άλλα δύο. Έτσι παρέμεινα κλινήρης για 11 εβδομάδες μέχρι να γεννήσω» συνεχίζει στη συνέντευξή της.Η Σάρον μάλιστα δήλωσε πως θέλησε να ανανεωθεί πριν τη γέννηση των τριδύμων ώστε να δείχνει όμορφη για τα νεογένννητά της «ήθελα να δείχνω όμορφη μετά τη γέννηση των παιδιών μου. Έτσι έκανα botox σε μικρή δόση γιατί δεν επιτρέπεται κατά την εγκυμοσύνη. Έβαλα επίσης και καινούρια extensions στα μαλλιά. Ήταν για μένα σημαντικό να δείχνω στα καλύτερά μου».

Η Σάρον, όπως αναφέρθηκε, έχει ήδη τέσσερα παιδιά τα οποία είχαν ανάμεικτες αντιδράσεις στην ανακοίνωση ότι περιμένει κι άλλα παιδιά.

«Ο ένας μου γιος θεωρούσε πως ήμουν πολύ μεγάλη και πως θα παχύνω. Δεν έκανα ούτε μια ραγάδα. Εξάλλου γυμνάζομαι. Έχω τρέξει τέσσερις φορές σε μαραθώνιο. Η μαμά μου, που είναι 74, πίστευε επίσης πως είμαι πολύ μεγάλη για να μείνω έγκυος. Οι κόρες μου ήρθαν να δουν τα αδέλφια τους και ξετρελάθηκαν. Η εγγονή μου κατάλαβα πως ήμουν έγκυος, αλλά είναι πολύ μικρή για να συνειδητοποιήσει πως γέννησα τους θείους και τη θεία της. Δεν με πειράζει που τα παιδιά μου θα είναι μικρότερα από τα εγγόνια» ανέφερε χαρακτηρίστηκα στη συνέντευξή της.

ΒρετανίαμητρότητατρίδυμαγένναγιαγιάHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα