10 αστέρες της μόδας που άλλαξαν το πραγματικό τους όνομα (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Ανήκουν στη λίστα των πιο γνωστών προσωπικοτήτων του κόσμου και τόσο η φυσιογνωμία τους όσο και το όνομά τους μας είναι ιδιαίτερα οικεία. Κι όμως, το όνομα που ξέρουμε εμείς δεν είναι αυτό που άκουσαν την ημέρα της βάφτισής τους. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 12 αστέρες της μόδας που άλλαξαν το όνομά τους για χάρη της καριέρας τους:

Τζίτζι Χαντίντ

Το μοντέλο με το αγαλματένιο κορμί που το 2015 ονομάστηκε, μάλιστα, «Μοντέλο της Χρονιάς από το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας και προστέθηκε στη λίστα με τα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret

δεν λέγεται Τζίτζι αλλά… Τζέλενα Νούρα Χαντίντ.

Αλεξάντερ ΜακΚουίν

Ο αγαπημένος Αγγλος σχεδιαστής μόδας γνωστός για τις πρωτοποριακές και εκκεντρικές του δημιουργίες, που κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών αστέρων του Χόλιγουντ, στην πραγματικότητα ονομάζεται Αλεξάντερ Λι ΜακΚουίν.

Σίντι Κρόφορντ

Το 1995 αποτέλεσε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον πλανήτη και είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα του κόσμου. Ο λόγος για τη Σίντι Κρόφορντ ή για να μιλήσουμε αληθινά τη …Σύνθια Αν Κρόφορντ.

Ελ Μακφέρσον

Στα 22 της αποτελούσε ήδη ένα από τα ωραιότερα μοντέλα του κόσμουκαι είναι ξακουστή για τις τέλειες αναλογίες της. Το πραγματικό όνομα ωστόσο είναι Eleanor Nancy Gow.

Τζόαν Σμολς

Αποτελεί ένα από τα ακριβοπληρωμένα μοντέλα της Victoria’s Secret με τεράστια επιτυχία στον ανδρικό πληθυσμό. Το πραγματικό της όνομα είναι Τζόαν Σμολς Ροντρίγκεζ.

Karl Lagerfeld

Ο Γερμανός σχεδιαστής και φωτογράφος αποφάσισε να αλλάξει από το επίθετό του ένα μόνο γράμμα. Ετσι ενώ το πραγματικό του ήταν Lagerfeldt, αφαίρεσε το «t» και έμεινε στη βιομηχανία της μόδας ως Karl Lagerfeld.

Oscar De La Renta

Εγινε παγκοσμίως γνωστός τη δεκαετία του ‘60 ως ένας από τους couturiers που έντυσε την Τζάκι Κένεντι. Το πραγματικό του όνομα είναι Óscar Arístides Renta Fiallo.

Ralph Lauren

Τον γνωρίζουμε χάρη στο σήμα της εταιρείας του, όμως το αληθινό όνομα του σχεδιαστή είναι Ralph Lifshitz.

Yves Saint-Laurent

Αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους σχεδιαστές μόδας του 20ού αιώνα. Με το ταλέντο του κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στην υψηλή ραπτική, αλλά και την καθημερινή ένδυση. Το πραγματικό όνομα ήταν Yves Henri Donat Matthieu-Saint-Laurent.

Εριν Χέδερτον

Ο ξανθός άγγελος της Voctoria's Secret που μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση, κάποτε ονομαζόταν Εριν Χέδερ Μπάμπλεϊ.

μόδααστέρεςόνομααλλαγήφωτογραφίεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα