Ζώδια | Η πρώτη εβδομάδα του έτους 2012

Η νέα χρονιά ξεκινά με μία δυναμική εβδομάδα. Με τους μισούς πλανήτες σε ζώδια παρόρμησης και με τονισμένο το στοιχείο της γης, είναι έκδηλη η ανάγκη της προώθησης των πρακτικών μας αναγκών, μέσα από άμεσες κινήσεις ή λύσεις.

Η Σελήνη στον Κριό, προβάλλει την νέα

αρχή με ένα ξαφνικό και έντονο τρόπο, καθώς είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον ωροσκόπο του ωροσκοπίου. Αυτονομία, πρωτοβουλία, συναισθηματική ανάγκη για ελευθερία, συγκινησιακή έκρηξη. Μέσα από την έξαψη και την αναστάτωση, μπορεί να θελήσουμε να προχωρήσουμε διαλύοντας κάθε σχέση με το χθες πάνω σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών.

Με τους υπόλοιπους συνδυασμούς του χάρτη, διαπιστώνεται η ανάγκη για ισχυρογνωμοσύνη βάση των βαθύτερων αναγκών μας. Μία τάση για αγώνα που θα αλλάξει και θα ανατρέψει πεποιθήσεις και «πιστεύω». Ο ολοένα αυξανόμενος συναισθηματισμός, μπορεί να μας κάνει ευερέθιστους, αλλά και αρκετά διαφορετικούς μέσα στο επόμενο διάστημα. Υπάρχει υπερένταση, ταχύτητα, δράση βασισμένη στις συγκινησιακές μας παρορμήσεις., δηλώνει την σύγκρουση μεταξύ της δύναμης της εξουσίας, της καθιερωμένης τάξης και της παραδοσιακής μορφής ενός καθεστώτος, μίας κοινωνικής παράδοσης, με την νέα αρχή. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνύπαρξη του Ήλιου με τον Πλούτωνα, που αναφέρθηκε σε ξεχωριστό άρθρο. Η ένωση του φωτός με το σκοτάδι, ή της σκιάς που μας ακολουθεί με την φωτεινή διέξοδο.

Λύση και διέξοδος είναι η επιλογή προς τους νέους ορίζοντες για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Επιλογή που συνδυάζεται με τις γνώσεις, την επιμόρφωση, τις ιδέες που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα, αλλά και τις σχέσεις με άτομα εμπνευσμένα, με άποψη και φιλοσοφία ζωής που θα στηρίξουν την σπίθα της αλλαγής.

Πώς εκφράζεται η νέα αρχή στα δώδεκα ζώδια (αν γνωρίζετε τον ωροσκόπο, παρακαλούμε να διαβάσετε και το ζώδιο αυτό). Απο τη Λίλιαν Σίμου.

Κριός

Ο σπόρος για την νέα αρχή είναι στα χέρια σας. Αποφασίστε θαρραλέα της ανατροπή, προωθήστε τα σχέδιά σας δίχως περιορισμό. Ορίστε τους στόχους με πείσμα και στηριχτείτε σε φίλους που σας αγαπούν, αλλά σέβονται τα όριά σας. Είναι σημαντικό να παραμείνετε ελεύθεροι για να κινηθείτε ανάλογα με τις προτάσεις και τις ιδέες που θα καλλιεργήσετε.

Την Πρωτοχρονιά, φροντίστε να έχετε την επιλογή στον τρόπο που θα την γιορτάσετε. Σίγουρα θα σας ακολουθήσουν, ακόμη και αν οι προτάσεις σας δημιουργήσουν έκπληξη!

Ταύρος

Ακόμη οραματίζεστε μία ανατροπή, αλλά αργείτε λίγο να πάρετε τις αποφάσεις σας. Ίσως θα είναι καλύτερο πλέον να μάθετε να κάνετε αλλαγές, με αμεσότητα. Ωστόσο, θα υπάρχει πρόκληση από το κοινωνικό σας περιβάλλον και θα θελήσετε να ανταποκριθείτε. Εκεί θα καταλάβετε πως πρέπει πλέον να είστε αρκετά ανοιχτοί σε προτάσεις και προκλήσεις.

Γιορτάστε την Πρωτοχρονιά μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον όπου θα δικτυωθείτε κοινωνικά, σε ένα χώρο διασκέδασης. Θα έλκετε το ενδιαφέρον θαυμαστών ή θαυμαστριών!

Δίδυμοι

Ενδιαφέρον έχει για σας κάθε προσέγγιση που θα γίνει με στόχο να συζητήσετε

Keywords
Τυχαία Θέματα