Ζώδια | Αστρολογικές προβλέψεις 21-28 Μαΐου

22:17 20/5/2012 - Πηγή: Neolaia

Μία σημαντική έκλειψη που δηλώνει την αρχή του τέλους μίας περιόδου από τις παραμονές του 2012. Συγκεκριμένα, έρχεται η στιγμή να διακρίνουμε με αντίξοες συνθήκες, την διαδρομή μας από τα Χριστούγεννα του 2011 ως σήμερα. Τότε, η έκλειψη στις 29 των Διδύμων, σηματοδοτούσε την αρχή του κύκλου στον άξονα των μεταβλητών ζωδίων, Τοξότη και Διδύμων και τώρα έχουμε το τελευταίο ζευγάρι στα ζώδια αυτά.

Κατά την διάρκεια του ενάμιση χρόνου, πολλά θέματα ήρθαν στην επιφάνεια. Ακούσαμε, συζητήσαμε, ανακαλύψαμε, αναζητήσαμε…

Το τρίγωνο της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Κρόνο, σε ανάδρομη φορά και οι δύο, μας ενημερώνει πως έχουμε εμπειρία και είναι σημαντικό να βασιστούμε σʼ αυτήν. Αν δεν το κάνουμε, όταν οι πλανήτες στραφούν σε ευθεία πορεία, θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε συνέπειες που θα είναι αρκετά σοβαρές.

Και να μην ξεχνάμε, πως κάθε μας σκέψη, έχει μέσα της τον σπόρο της γνώσης. Ας αγαπήσουμε την γνώση, δίχως περιθώρια αφέλειας και χαμένου χρόνου…

Στο άρθρο μας στο www.astrolife.gr θα ενημερωθείτε για την έκλειψη ως προς το προφίλ της χώρας και συμβουλές για κάθε ζώδιο χωριστά.

Οι συμβουλές για τα ζώδια (θα ήταν προτιμότερο να διαβάσετε το ζώδιο του ωροσκόπου σας. Αν δεν το γνωρίζετε, χρησιμοποιείστε τα υπολογιστικά προγράμματά μας, ή δώστε μας τα στοιχεία γέννησης και θα σας ενημερώσουμε)

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Θα είναι σημαντικό να αποφύγετε τις τελικές αποφάσεις αυτή την εποχή. Σίγουρα αισθάνεστε την ανάγκη για μία αλλαγή, γνωρίζετε αρκετά πλέον θέματα που έρχονται στο φως, αλλά δεν ευνοεί η κατάσταση που επικρατεί. Θα σας ενθουσιάσουν με ιδέες που θα περιέχουν ουτοπίες και θα σας στρέψουν το ενδιαφέρον σε ανέφικτους στόχους. Προσπαθήστε να αποφύγετε το παιχνίδι του έρωτα με άτομα που διαφέρουν ριζικά από εσάς και μη μπαίνετε στον πειρασμό της ανακάλυψης ενός μυστηρίου που κρύβουν. Η περίοδος αυτή ευνοεί όμως την εσωτερική έρευνα, μέσα από διαλογισμό και ήπιες μεθόδους. Δίχως ομαδικές συναντήσεις, αλλά μόνοι με μία ανάγκη απόσυρσης για ηρεμία.
Συναντήσεις με ανθρώπους της γνώσης, σας γοητεύουν, αλλά δεν είναι όλοι ειλικρινείς. Χαλαρώστε με μουσική και περιπάτους.
Θα ήταν σημαντικό να επανέλθετε στον διάλογο με ηρεμία και αγάπη. Να καταλάβετε τι έχει συμβεί, αλλά και ποιοι έγιναν αφορμή να πληγωθείτε και στη συνέχεια να πληγώσετε. Γραπτά ή προφορικά, προσπαθήστε να προσεγγίσετε τους άλλους και αποφύγετε τις ρήξεις με συγγενικά σας πρόσωπα.
Καλό θα ήταν να κλείσουν οι λογαριασμοί αυτή την περίοδο και να βρείτε την ηρεμία σας. Σε μία οικονομική συναλλαγή, πρέπει να προσέχετε τις συμφωνίες, ή τι υπογράφετε. Θα είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει συνέπεια.

Ταύρος

Σκέψεις και ιδέες πάνω σε ό,τι σας ενδιαφέρει προσωπικά, για να είστε ασφαλείς και χαρούμενοι, είναι συγκεχυμένες και μάλιστα αναστατώνεστε καθώς θεωρείτε πως πρέπει να αξιολογήσετε διαφορετικά τη ζωή σας. Έρχονται κοντά σας άνθρωποι να σας συμβουλεύσουν, αλλά δεν είναι αρκετά συνεπείς με τον λόγο τους και αυτό σας ωθεί σ

Keywords
Τυχαία Θέματα