Θεσσαλονίκη | Εργαστήρι με θέμα: «Εργασία – Νεανική επιχειρηματικότητα»

15:46 8/10/2012 - Πηγή: Neolaia

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης σας ενημερώνει ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει Εργαστήρι με θέμα «Εργασία – Νεανική επιχειρηματικότητα», τη Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Οκτωβρίου, από τις 09:00 έως τις 13:00, στο Αμφιθέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Τούμπας, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα URBACT II – «Η Γενιά μου στην Εργασία».

Το Διακρατικό

Πρόγραμμα Δικτύωσης Πόλεων URBACT II, στο οποίο συμμετέχει ο δήμος Θεσσαλονίκης μαζί με άλλες έντεκα ευρωπαϊκές πόλεις, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από τα Κράτη-μέλη, και εντάσσεται στον Άξονα προτεραιότητας «Πόλεις, μοχλοί ανάπτυξης και απασχόλησης».

Το πρόγραμμα που υλοποιείται υπό την εποπτεία της Αντιδημάρχου Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών, Μαρίας Πασχαλίδου, εστιάζεται στην προώθηση της επιχειρηματικότητας, στη βελτίωση της καινοτομίας και της οικονομίας της γνώσης, στην απασχόληση και στο ανθρώπινο δυναμικό.

Σημειώνεται ότι το URBACT II είναι ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα, καθώς θα διαρκέσει έως το 2015, προκειμένου οι στρατηγικές του να εξελίσσονται σύμφωνα με τις καινούριες ανάγκες που παρουσιάζονται και οι παρεμβάσεις του, όσον αφορά στην προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας, να είναι καίριες και ουσιαστικές.

Όσοι φοιτητές και απόφοιτοι ενδιαφέρονται μπορούν να το παρακολουθήσουν.

Για περισσότερα Σεμινάρια, Υποτροφίες, Μεταπτυχιακές Σπουδές και Πανεπιστημιακές Εκδηλώσεις, κάνε Like στην ειδική σελίδα του Neolaia.gr στο Facebook:

Keywords
Τυχαία Θέματα