Ποιος είναι ο Υφυπουργός Παιδείας – Θεόδωρος Παπαθεοδώρου

20:24 21/6/2012 - Πηγή: Neolaia

Τα καθήκοντα του υφυπουργού Παιδείας ανέλαβε σήμερα Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου. Έως σήμερα εργαζόταν ως Καθηγητής Αντεγκληματικής Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Ωστόσο η συμμετοχή του στο κυβερνητικό σχήμα, πρόκειται για πρόταση της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Μάλιστα δίδαξε το ακαδημαϊκό έτος 2005-2006 ως επισκέπτης καθηγητής στα προγράμματα Masters των Γαλλικών Πανεπιστημίων του Poitiers, της La Rochelle και της Pau. Επίσης έχει εκλεγεί Προσκεκλημένος Καθηγητής στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου

Bordeaux IV το 2006, το 2008 και το 2009.Ωστόσο κατά το 2003 τιμωρήθηκε από τη Γαλλική Δημοκρατία με το παράσημο της Τάξης του Ακαδημαϊκού Φοίνικα.

Τέλος ο κ. Παπαθεοδώρου γεννήθηκε στην Πάτρα το 1965, τελείωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στο Πειραματικό Σχολείο και στο Πρότυπο Κλασσικό Λύκειο Πατρών. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (DEA) Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Poitiers στην Γαλλία.

Διαβάστε ποιος είναι ο Υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και ποιος ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας Κώστας Τζαβάρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα