ΕΜΠ | Ημερίδα με θέμα: «Υποτροφίες για σπουδές και Έρευνα στην Ελλάδα – Εξωτερικό»

Το Γραφείο Διασύνδεσης – Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων του ΕΜΠ διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Υποτροφίες για σπουδές και έρευνα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012, στο Αμφιθέατρο Πολυμέσων (Κτήριο Βιβλιοθήκης, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου).

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν εκπρόσωποι ελληνικών ιδρυμάτων και ινστιτούτων ξένων χωρών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν αφορούν σε υποτροφίες για σπουδές και έρευνα εντός και εκτός Ελλάδας, ενώ από τους εκπροσώπους των ξένων ινστιτούτων και πρεσβειών θα γίνουν και αναφορές στις διαδικασίες αναζήτησης προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών που λειτουργούν στις χώρες τους.

Σημειώνεται πως η εγγραφή στην ημερίδα είναι απαραίτητη.

Πληροφορίες

e-mail στο [email protected] με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο / σχολή / έτος) και συμπληρώνοντας ως θέμα του μηνύματος τη φράση «ΗΜΕΡΙΔΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ» ή καλώντας στα τηλέφωνα 210 772 1855 και 210 772 2789.

Για περισσότερα Σεμινάρια, Υποτροφίες και Πανεπιστημιακές Εκδηλώσεις, κάντε Like στην ειδική σελίδα του Neolaia.gr στο Facebook:

Keywords
Τυχαία Θέματα