ΔΩΡΕΑΝ Μobile Internet από τη Vodafone!

16:42 8/8/2012 - Πηγή: Neolaia

Συνέχισε να σερφάρεις ξέγνοιαστα, γιατί η Vodafone προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ MOBILE INTERNET στο κινητό, στο laptop και στο tablet σε ΟΛΟΥΣ τους συνδρομητές της ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.

Αναλυτικότερα:

Mobile Internet στο κινητό

Συνδρομητές συμβολαίου

Οι συνδρομητές

συμβολαίου (ιδιώτες & επαγγελματίες), με ενσωματωμένα MB στο προγραμμά τους ή με επιπρόσθετα πακέτα MobileInternet, θα μπορούν να απολαύσουν όλο τον Αύγουστο (01-31/08/2012) δωρεάν απεριόριστο σερφάρισμα με πολιτική ορθής χρήσης 1,5GB επιπλέον,πριν την χρήση, των ΜΒ του προγραμματός τους.

Συνδρομητές Καρτοκινητής και Καρτοπρογράμματος

Οι συνδρομητές Καρτοκινητής & Καρτοπρογράμματος (ιδιώτες & επαγγελματίες) με πρόγραμμα με ενσωματωμένα ΜΒ ή με ένα από τα παρακάτω ενεργά πακέτα:

πακέτα δεδομένων Surf & Email, Combo 150, Chat me Olous
πακέτα CUCombo που περιλαμβάνουν και δεδομένα
Bonus με δωρεάν MB που δίνονται με ανανέωση 20€
OnlineBonus δεδομένων από το VodafoneCU.gr

θα μπορούν να απολαύσουν όλο τον Αύγουστο (01-31/08/2012) δωρεάν απεριόριστο σερφάρισμα με πολιτική ορθής χρήσης 1,5GB επιπλέον,πριν την χρήση, των ΜΒ του προγραμματός τους. H προσφορά ισχύει και για συνδρομητές, οι οποίοι θα ενεργοποιήσουν κάποιο από τα παραπάνω πακέτα χρήσης κατά την διάρκεια του μήνα Αυγούστου.

Σε περίπτωση αλλαγής πακέτου καρτοκινητής τα δωρεάν ΜΒ μεταφέρονται.

Συνδρομητές Συμβολαίου και Καρτοκινητής χωρίς πακέτο Mobile Internet

Όλοι οι συνδρομητές χωρίς πακέτο MobileInternet θα μπορούν να σερφάρουν δωρεάν και απεριόριστα για μία ολόκληρη εβδομάδα από 6 έως 13 Αυγούστου. Για το υπόλοιπο διάστημα του Αυγούστου, οι συνδρομητές χωρίς πακέτο MobileInternet θα χρεώνονται σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στο πρόγραμμα χρήσης τους.

Mobile Internet στο Laptop & Tablet

Συνδρομητές Vodafone Mobile Broadband με ογκοχρέωση

Οι συνδρομητές συμβολαίου Vodafone Mobile Broadband με ογκοχρέωση, θα μπορούν να απολαύσουν όλο τον Αύγουστο (01-31/08/2012) δωρεάν απεριόριστο σερφάρισμα με πολιτική ορθής χρήσης 1,5GB επιπλέον,πριν την χρήση, των ΜΒ του προγραμματός τους.

Συνδρομητές Vodafone Mobile Broadband με χρονοχρέωση

Οι συνδρομητές συμβολαίου VodafoneMobileBroadband με χρονοχρέωση, θα έχουν 10 ώρες δωρεάν σερφάρισμαεπιλέον και πριν από την χρήση του προγράμματός τους όλο τον Αύγουστο (01-31/08/2012).

Από την προσφορά εξαιρούνται τα προγράμματα Vodafone ΚαρτόInternet, Telemetry καθώς και η χρήση Internet κατά τη διάρκεια περιαγωγής.

Με σκοπό την αποφυγή συμφόρησης του δικτύου της, η Vodafone δύναται να επαναπροσδιορίσει την ονομαστική ταχύτητας πρόσβασης στο 3G+ δίκτυό της.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα