ΑΣΟΕΕ | Προσαγωγές αλλοδαπών μικροπωλητών

Ένταση και προσαγωγές σήμερα στην ΑΣΟΕΕ όταν η αστυνομία επιχείρησε να κάνει ελέγχους για το παρεμπόριο.

Σύμφωνα με την αστυνομία αλλοδαποί μπήκαν μέσα στο πανεπιστημιακό ίδρυμα και παρουσία του Αντιπρύτανη και Εισαγγελέα δόθηκε εντολή στην αστυνομία να εισβάλει στους χώρους του πανεπιστημίου.

Μέχρι στιγμής έγιναν 20 προσαγωγές αλλοδαπών που έχουν σχέση με το παρεμπόριο, ενώ το ταξίδι του διέκοψε και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, που επέστρεψε από την Κέρκυρα.

Στην

ΑΣΟΕΕ έχουν συγκεντρωθεί αλληλέγγυοι των αλλοδαπών τους οποίους απομακρύνουν κατά διαστήματα δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ μέσα στους χώρους του πανεπιστήμιου οι μόνοι που βρίσκονται είναι αστυνομικοί και άνθρωποι του Δήμου που πραγματοποιούν ελέγχους.

Όπως υποστηρίζουν οι φοιτητές, οι αστυνομικοί μπήκαν ακόμη και στα στέκια των φοιτητικών παρατάξεων όπου έκαναν ελέγχους σε όλους τους χώρους.

Από την πλευρά της, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι σε διάφορους χώρους του ιδρύματος, τόσο στο προαύλιο όσο και μέσα στο πανεπιστήμιο, βρέθηκαν 17 σάκοι με είδη παρεμπορίου, έξι αντιασφυξιογόνες μάσκες, 17 κράνη μοτοσικλέτας, 40 καδρόνια και βέργες, 50 κενά μπουκάλια, ενώ βρέθηκε σε χώρο του πανεπιστημίου ένας πλήρως εξοπλισμένος ραδιοφωνικός σταθμός, για τον οποίο κλήθηκαν ειδικοί από το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο να εξετάσουν αν και κατά πόσο είναι λειτουργικός και αν εκπέμπει παράνομα σε κάποια συχνότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα