ΑΠΘ | Εκδήλωση με θέμα: «Ιατρική Ειδικότητα στη Γερμανία» στις 29/11

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αναγνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι πτυχιούχοι της Ιατρικής Σχολής στην εκπόνηση ειδικότητας στα νοσοκομεία της Ελλάδας και τη διέξοδο που αναζητούν σε άλλες χώρες της Ε.Ε., προσφέρει σχετική ενημέρωση προς όλους τους ενδιαφερόμενους τόσο μέσα από τον ιστότοπό του όσο και με συνεργασίες με αρμόδιους φορείς του εξωτερικού, διοργανώνοντας μάλιστα

κατά περιόδους σχετικές εκδηλώσεις.

Ειδικότερα, μέσα από την ατομική εξυπηρέτηση διαπιστώνεται το ενδιαφέρον από την πλευρά των φοιτητών και των αποφοίτων για εύρεση θέσεων ειδικότητας στη Γερμανία. Ταυτόχρονα εντοπίζεται πρόβλημα λόγω της ελάχιστης έως μηδενικής γνώσης της Γερμανικής γλώσσας.

Πού: Στο αμφιθέατρο ΙΙ του ΚΕΔΕΑ του Α.Π.Θ

Πότε: την Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 και ώρες 16:00 – 19:00

Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του Α.Π.Θ. σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα«Ιατρική Ειδικότητα στη Γερμανία», στην οποία θα παρουσιαστούν αρχικά από το ΓΔ οι διαδικασίες για την ιατρική ειδίκευση στη Γερμανία, ενώ στη συνέχεια, στο ειδικό μέρος της εκδήλωσης, θα ενημερωθεί το κοινό για το πρόγραμμα εκπαίδευσης Ελλήνων ιατρών για ιατρική ειδίκευση στην Κλινική αποκατάστασης Brandenburg Klinik Bernau bei Berlin και στο δίκτυό τους με συνεργαζόμενες κλινικές.

Τέλος θα παρουσιαστούν δυνατότητες ειδίκευσης:

στην κλινική BDH Hessisch-Oldendorfστις Katholische Kliniken im Kreis Kleve Tragergesellschaft mbH.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στον συγκεκριμένο σύνδεσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα