Vodafone | Απεριόριστο Mobile Internet

H Vodafone, για 3η συνεχή φορά μέσα σε ένα χρόνο, προσφέρει απεριόριστο Mobile Internet αυτόματα και χωρίς καμία διαδικασία για όλους τους συνδρομητές της.

Φέτος τα Χριστούγεννα, όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής, ιδιώτες και επαγγελματίες, καθώς και οι συνδρομητές Vodafone Mobile

Broadband, θα μπορούν να σερφάρουν ξέγνοιαστα απολαμβάνοντας δωρεάν απεριόριστο Mobile Internet από το κινητό, το laptop και το tablet, από τις 24 Δεκεμβρίου έως και 1 Ιανουαρίου. Με αυτό τον τρόπο, οι συνδρομητές θα μπορούν να απελευθερώσουν τη χρήση τους και να κατεβάσουν στο smartphone τους πληθώρα δωρεάν εφαρμογών.

Η Ομάδα Internet Vodafone βρίσκεται πάντα στα καταστήματα Vodafone, αλλά και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ενημέρωσης και συζήτησης Vodafone eForum για να προσφέρει αξιόπιστη ενημέρωση για το Mobile Internet, καθοδηγώντας όποιον το επιθυμεί στον κόσμο του Internet και των εφαρμογών και επιλύοντας κάθε απορία για θέματα που αφορούν σε συσκευές κινητών τηλεφώνων, Smartphones και υπηρεσίες.

Ο κ. Νίκος Βλαχόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων δήλωσε: «Η Vodafone, για μία ακόμα φορά, στέκεται δίπλα στους συνδρομητές της και τους παρέχει τη δυνατότητα να απολαύσουν τον κόσμο του Mobile Internet σε γρήγορες ταχύτητες στα περισσότερα σημεία σε σχέση με κάθε άλλο δίκτυο σε όλη την Ελλάδα».

Δ.Τ.

Keywords
Τυχαία Θέματα