Michel Telo | Μία ακόμα θεωρία συνωμοσίας;

21:53 31/1/2012 - Πηγή: Neolaia

Θα σας πω τι ακούγεται:

Όταν ο Νιλ Αρμστρονγκ, γύρισε από το ταξίδι στη σελήνη, πέρασε μία περίοδο «εθελούσιου εγκλεισμού του». Δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ τί είδε πραγματικά όταν προσγειώθηκε, ξέρουμε ωστόσο (κατά γενική ομολογία) πως το βίντεο ήταν fake. Ξέρουμε επίσης πως όταν προσγειώθηκε, είπε «τι είναι αυτό;».

Λίγα χρόνια αργότερα, επισκέφθηκε μία αρχαία σπηλιά, σε ένα βουνό των Άνδεων. Η σπηλιά αυτή, βρεχόταν, από την πιο «μυστήρια» λίμνη της γης, τη λίμνη Τιτιτάκα. Ο θρύλος θέλει μέσα από τα σκούρα παγωμένα νερά της να

εμφανίστηκε ο γιος του Ηλιου, ο Mάνκο Καπάκ, ο ιδρυτής της περίφημης πρωτεύουσας των Ινκα, Κούσκο.

Μαρτυρίες, θέλουν, πώς μέσα από την πηγή που αναβλύζει, ακούγεται ένα περίεργο τραγούδι που προκαλεί παράνοια στο γυναικείο φύλο (που ως γνωστόν, ο Δίας έστειλε στους ανθρώπους για να τους τιμωρήσει που δέχτηκαν να χρησιμοποιούν την κλοπή της φωτιάς από τον Προμηθέα). Όχι, δεν είναι το Reckoner από Radiohead (θα μιλήσουμε γι αυτό κάποια άλλη στιγμή), αλλά είχε έναν πολύ περίεργο ρυθμό.

Πλέον, με μαθηματική και οπτική ακρίβεια, είμαι πεπεισμένος, πως πρόκειται για το Ai Se Eu Te Pego, κάποιου Michel Teló….

Όλοι νομίζαμε, πως αυτό θα περάσει, πως είναι μια κακόγουστη φάρσα, αλλά μετά το νέο βίντεοκλιπ με τους αμερικάνικους στίχους, αντιλαμβανόμαστε, πως πρόκειται για κάτι άλλο..

Θα μάθουμε όμως. Ο καιρός γαρ εγγύς.

Keywords
Τυχαία Θέματα