Green Day | Soundtrack για το Twilight (Breaking Dawn-Part 2)

16:15 5/11/2012 - Πηγή: Neolaia

Κυκλοφόρησε το νέο video clip των Green Day για το τραγούδι “The Forgotten”, το οποίο θα περιληφθεί στο soundtrack της τελευταίας ταινίας της σειράς Twilight, “Breaking Dawn – Part 2”. Οι φωνητικές ικανότητες του Billie Joe Armstrong αναδεικνύουν τη μπαλάντα και αποδεικνύουν πώς άλλο ένα soundtrack του παγκόσμιου φαινομένου που ονομάζεται Twilight

αναμένεται να σημειώσει τεράστια επιτυχία. Ο ίδιος ο τραγουδιστής δήλωσε πως ήθελε οπωσδήποτε να συμμετάσχει σε αυτό το «τρελό πολιτιστικό», όπως το αποκάλεσε, φαινόμενο, αναγνωρίζοντας πως τα κομμάτια που ντύνουν τις ταινίες του Twilight είναι πάντα πολύ προσεγμένα.

Η αλήθεια είναι πως από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ταινία, αρκετοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες έχουν αφήσει το δικό τους μουσικό στίγμα στην κινηματογραφική σειρά ενώ άλλοι αναδείχθηκαν ακριβώς μέσα από τη μεγάλη επιτυχία των επίσημων soundtracks. Υπήρξαν σαφώς κι εκείνοι που αποδοκίμασαν τη «βαμπιρομανία» που ξέσπασε και αρνήθηκαν να αποτελέσουν μέρος της, όπως οι My Chemical Romance. Ο τραγουδιστής τους είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως δεν δέχονταν να ξεπουληθούν και να γίνουν γνωστοί ως άλλο ένα συγκρότημα που έκανε μουσική για το Twilight. Με αφορμή την πρόταση που τους έγινε (και την οποία απέρριψαν) έγραψαν μάλιστα και το κομμάτι “Vampire Money”.

Ας δούμε όμως το “The Forgotten” και ας θυμηθούμε και τα επίσημα soundtracks των προηγούμενων ταινιών Twilight.

Green Day: «The Forgotten»Paramore: DecodeMeet Me On The EquinoxMUSE – Neutron Star CollisionBruno Mars – It Will Rain
Keywords
Τυχαία Θέματα