Breaking Dawn Part 2 | Η πρεμιέρα στις ΗΠΑ [gallery]

Πρεμιέρα στο Los Angeles είχε χτες η τελευταία ταινία του Twilight, Breaking Dawn Part 2, με τους φαν των ταινιών να έχουν κατασκηνώσει μέρες πριν για να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους ηθοποιούς.

Ο Robert Pattinson, η Kristen Stewart,

ο Talor Lautner και το υπόλοιπο καστ έβαλαν τα καλά τους και φρόντισαν να ευχαριστήσουν τους φαν τους για τη στήριξη των τελευταίων χρόνων. Μάλιστα, έμειναν υπομονετικά να υπογράφουν αυτόγραφα σχεδόν μια ώρα, δείχνοντας πως εκτιμούν το πιστό κοινό τους.

Εννοείται τα μάτια έπεσαν πάνω στο ζεύγος (;) Pattinson-Stewart, οι οποίοι έφτασαν με διαφορετικές λιμουζίνες με λίγα δευτερόλεπτα διαφορά. Αρχικά φωτογραφήθηκαν ξεχωριστά, στη συνέχεια με άλλους μαζί και τελικά οι δυο τους, με την Stewart να του χαϊδεύει την πλάτη κατά τη διάρκεια των φωτογραφιών.

Όσο για τις εμφανίσεις τους, η Kristen Stewart επέλεξε να φορέσει ένα μπεζ-χρυσό see through φόρεμα του Zuhair Murad (το οποίο εννοείται σχολιάστηκε), ενώ ο Robert Pattinson επέλεξε ένα πράσινο κοστούμι Gucci (το οποίο προσωπικά δεν βρήκα ιδιαίτερα κολακευτικό).

Επειδή και οι δυο φημίζονται για την….άνεσή τους σε τέτοιες περιστάσεις, συνέχισαν την παράδοση, με τον Robert Pattinson να καθαρίζει τα δόντια του πριν πάει για συνέντευξη (με διπλανό του να του λέει να το κάνει!!) και την Kristen Stewart να έχει δίπλα της κάποια να της κρατάει τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, τα οποία έβαλε την τελευταία στιγμή, μόνο για τους φωτογράφους!

Φωτογραφίες: Reuters, Rex Features, AP

Keywords
Τυχαία Θέματα