BSB | The online… ‘Point of you’

17:17 13/1/2012 - Πηγή: Neolaia

Τον Δεκέμβριο του 2011 η BSB εμπνέεται από το εορταστικό κλίμα και κάνει ένα δώρο στις γυναίκες fashionistas ανοίγοντας τις πόρτες της στο κοινό του internet με τα εγκαίνια του ηλεκτρονικού της καταστήματος, BSB online store! Μόνο με ένα “κλικ” στο www.bsbfashion.com οι λάτρεις του brand έχουν πλέον τη δυνατότητα να βλέπουν τα είδη της BSB, να ενημερώνονται για τις τάσεις της μόδας και τις

νέες αφίξεις της εταιρείας, να παρακολουθούν τις συλλογές και να πειραματίζονται με έξυπνους στυλιστικούς συνδυασμούς μα πάνω από όλα να αγοράζουν τα αγαπημένα τους ρούχα και αξεσουάρ γρήγορα, με ασφάλεια και χωρίς κανένα κόπο από όπου κι αν βρίσκονται!

Αποφεύγοντας τις «παραδοσιακές» συνταγές, η ομάδα της BSB δημιούργησε το πιο εξελιγμένο αλλά και ενδιαφέρον διαδικτυακό μαγαζί. Το πρωτοποριακό και εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα της BSB, ξεφεύγει από τα Ελληνικά δεδομένα μιας και είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τα πιο υψηλά standards των καλύτερων online stores παγκοσμίως.

H BSB σας προσκαλεί να επισκεφθείτε το site της όπου με την εγγραφή σας, σας παρέχεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας λογαριασμό και να γίνετε μέλος του online portal της εταιρείας ώστε να μαθαίνετε πρώτες

τις τελευταίες τάσεις της μόδας και να ανανεώνετε την γκαρνταρόμπα σας με τα πιο stylish ρούχα και τις πιο μόδες προτάσεις!

Η έναρξη του πιο σύγχρονου online store στο χώρο της μόδας είναι γεγονός και η BSB ενημερώνει το καταναλωτικό της κοινό για αυτό μέσω μεγάλης ραδιοφωνικής καμπάνιας στους σταθμούς: Ρυθμός, Kiss fm και Mad radio. Πέντε ανατρεπτικά ραδιοφωνικά σποτ από τη Μαίρη Συνατσάκη (παρουσιάστρια του MAD TV, παραγωγό Mad Radio, παρουσιάστρια του Master Chef 2 και πάνελ στην εκπομπή “πρωινό μου”), την Έβελυν Καζαντόγλου (παρουσιάστρια στο MAD TV Κύπρου) και την Κατερίνα Καινούργιου (παρουσιάστρια στην εκπομπή «Δέστε τους») διαδίδουν με έξυπνο τρόπο το νέο για το online store της BSB!

H διαφήμιση της εταιρείας για το online store, εκτός του ραδιοφώνου, περιλαμβάνει και τηλεοπτικό σποτ που θα προβάλλεται στο MAD TV καθώς και παρουσιάσεις σε γυναικεία και life style περιοδικά, εφημερίδες και επιλεγμένα internet sites.

Like us on facebook (facebook.com/BSBfashion)

Keywords
Αναζητήσεις
bsb ελευσινα
Τυχαία Θέματα