5 είδη φλερτ που αντιπαθούμε!

18:14 17/1/2013 - Πηγή: Neolaia

Είστε έξω με την παρέα σας. Έχετε διάθεση για φλερτ και εντοπίζετε στο χώρο άτομα που έχουν ακριβώς την ίδια διάθεση με εσάς και κάτι μέσα σας λέει πως δε θα φύγετε με την κολλητή σας από το μπαράκι. Όμως κάτι στραβώνει και καταλήγετε με τους φίλους σας να τρώτε βρώμικα! 5 είδη φλερτ που θα σας κάνουν να την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια.

1. Σε βλέπω, με βλέπεις… Αυτό. Θα σας έχει τύχει αρκετές φορές να βρίσκεστε σε ένα club,

ένα bar ή ακόμη και σε μια καφετέρια, να έχετε μπανίσει το γκομενάκι από απέναντι και εκείνος να σας καρφώνει με το βλέμμα του όμως η φάση να μένει εκεί. Όσο και να περιμένεις να ‘ρθει να σου μιλήσει είναι μάταιο. Η γνωριμία σας παραμένει μόνο στα βλέμματα.

2. Πες το όπως ο παππούς σου… ή αλλιώς φλερτ δεκάτου πέμπτου αιώνα. Είναι οι κλασσικές ατάκες που κυκλοφορούν τύπου «ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου;» και εσύ εύχεσαι να ήταν δολοφόνος για να είχες πρόχειρο ένα όπλο να αυτοκτονήσεις επί τόπου!

3. Μέθοδος σου στέλνω ποτό με το γκαρσόνι, σου λέει από ποιον είναι, τον ευχαριστείς από μακρυά και δεν έρχεται ποτέ να σου μιλήσει. Ότι τι;

4. Ο τύπος κολλιτσίδα. Σε πλησιάζει όλα καλά κι όλα ωραία. Ανταλλάζετε ονόματα και τα σχετικά και δε λέει να φύγει με τίποτα. Μα δε βλέπει πως έχεις και παρέα;

5. Το φλερτ «σε ακολουθώ στην τουαλέτα για να σου πιάσω την κουβέντα γιατί ντρέπομαι μπροστά στους φίλους σου». Κόψτε το! Η τουαλέτα δεν είναι ωραίο μέρος για φλερτ και βρωμάει!

Keywords
Τυχαία Θέματα