Ξένες γλώσσες: σημαντικό εφόδιο στην προσπάθεια για εύρεση εργασίας.

Η απόκτηση όσο το δυνατόν περισσότερων και ουσιαστικότερων προσόντων και δεξιοτήτων είναι σίγουρα μία παράλληλη διαδικασία με την προσπάθειά μας για εύρεση εργασίας, ειδικά όταν η αγορά εργασίας γίνεται όλο και πιο απαιτητική χρόνο με το χρόνο.
Η γνώση ξένων γλωσσών είναι σίγουρα ένα από τα πιο απαραίτητα προσόντα στην προσπάθειά μας για εύρεση εργασίας, ειδικά εάν οι....
βλέψεις μας δεν περιορίζονται στην Ελλάδα αλλά κοιτάμε και την περίπτωση εργασίας στο εξωτερικό.
Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα του να μάθει κάποιος
ξένες γλώσσες σε σχέση με την απόκτηση πολλών άλλων δεξιοτήτων, είναι ότι οι ξένες γλώσσες δεν «απαξιώνονται», καθώς είναι διαχρονικά απαραίτητες, ούτε η γνώση ξένων γλωσσών χρειάζεται διαρκή επικαιροποίηση, όπως για παράδειγμα ισχύει για πολλές δεξιότητες που άπτονται τεχνολογίας και πληροφορικής. Μαθαίνοντας κάποιος μία ξένη γλώσσα ξέρει ότι έχει ένα εφόδιο για πάντα, ένα εφόδιο που δε θα απαξιωθεί και θα αχρηστευτεί με την πάροδο του χρόνου.

Τα ζητούμενα για κάθε ενήλικο που θέλει να μάθει μία ή περισσότερες ξένες γλώσσες είναι τέσσερα: να μάθει γρήγορα, να μάθει σωστά, να μάθει με χαμηλό κόστος και να πιστοποιήσει τις γνώσεις του. Γι’ αυτό και θα πρέπει να κάνει τη σωστή επιλογή μίας εξειδικευμένης σχολής ξένων γλωσσών για ενήλικες.
Τα εξειδικευμένα Κέντρα Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών για Ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ» προσφέρουν σε κάθε ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα να μάθει βασικά Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά ή Ισπανικά σε 6 έως 10 μόνο μήνες, με ταχύρυθμα μαθήματα.

Για όσους ενδιαφέρονται και για την απόκτηση πτυχίων, ένα βασικό πλεονέκτημα των κέντρων ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι ότι η προετοιμασία για την απόκτηση πτυχίων ολοκληρώνεται στο 1/2 ή ακόμα και στο 1/3 του χρόνου που συνηθίζεται στα φροντιστήρια ενηλίκων, γεγονός που αυτονόητα οδηγεί και σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους.

Στα κέντρα ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση, ένας αρχάριος προετοιμάζεται για την απόκτηση του Lower σε 12-18 μόλις μήνες (πρόγραμμα Start-Lower). Εάν έχετε γνώσεις μεσαίου επιπέδου, η προετοιμασία ολοκληρώνεται σε 6-9 μήνες (πρόγραμμα Link-Lower). Τέλος, αν έχετε δώσει για Lower χωρίς επιτυχία στο παρελθόν, αρκούν 3 μήνες προετοιμασίας (πρόγραμμα Lower 1-2).
Επίσης, η Ευρωδιάσταση προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το Proficiency σε 8 μόλις μήνες, χάρη στο ειδικό πρόγραμμα σπουδών Powerprof.
Εάν η επιλογή σας είναι τα Ισπανικά, μπορείτε να προετοιμαστείτε για το πτυχίο DELE Intermedio B2 (αντίστοιχο του Lower των Αγγλικών) σε μόλις 7-8 μήνες, ενώ διαθέτοντας ένα ακόμη 8μηνο καλύπτετε και την προετοιμασία για το DELE Superior (C2), αντίστοιχο του Proficiency.
Επιλέγοντας Γαλλικά, προετοιμάζεστε για το πτυχίο DELF B2 (αντίστοιχο του Lower) σε 7-8 μόνο μήνες, ενώ με ένα 8μηνο επιπλέον καλύπτετε και την προετοιμασία για το DALF C1, αντίστοιχο του Advanced.
Στα Γερμανικά, το 1ο πτυχίο (Zertifik
Keywords
Τυχαία Θέματα